Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mary Bartalos po kauze so sektou: TEHOTNÁ... Čaká 3. dieťa!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V apríli tohto roka obletela slovenské médiá informácia o pochybnom kresťanskom spolku Milosť. Ako sa neskôr ukázalo, jeho členkou je aj herečka Mary Bartalos (29) s manželom Adriánom (30). Po obrovskej vlne kritiky za svoje vyjadrenia ohľadom homosexuálnej orientácie sa ryšavka napokon stiahla do úzadia. Podarilo sa jej tak utajiť, že pod srdcom nosí svoje už 3. dieťa!

V apríli tohto roka sa ukázalo, že Máriin postoj a viera, ktoré znejú pomerne radikálne, majú podľa všetkého súvis s tým, že herečka je súčasťou známej kresťanskej skupiny, ktorú niektorí označujú aj ako sektu. Najprv Bartalos prekvapila svojimi vyjadreniami na sociálnych sieťach a neskôr sa médiami začali šíriť šokujúce odhalenia "zo zákulisia" kresťanského spolku Milosť. 

Po verejnom prepieraní sa herečka napokon stiahla do úzadia, na sociálne siete nič nepridáva a žije doslova len pre svoju rodinu a spolok Milosť. Aj preto sa jej podarilo utajiť, že je opäť tehotná. Fotografovi Nového času sa podarilo bývalú herečku nafotiť, ako sa chystá na bohoslužbu spomínaného spolku... No a tehotenské bruško už neschová. 

Mária a jej manžel Adrián majú z 5-ročného vzťahu spolu už dve deti, 4-ročného Noela a 2-ročného Jonatána. Budúcim rodičom gratulujeme.

Mary Bartalos po kauze
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MB)

Viac o téme: Mary Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu