Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mária Bartalos sa stala trojnásobnou mamou: UTAJENÝ pôrod!

Mária Bartalos
Mária Bartalos (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už je z nej trojnásobná mamička! K synčekom Noelovi a Jonatánovi pribudol ďalší súrodenec.

Bývalá herečka Mária Bartalos (29) sa pred rokmi z obrazoviek stiahla do úzadia. Síce mala naplno rozbehnutú kariéru, no obetovala ju pre rodinný život. V roku 2018 sa vydala za bývalého športovca a trénera Adriana Bartalosa. Spoločne sa rozhodli pre duchovný život a sú členmi kresťanského spoločenstva Milosť.

Galéria: Mary Bartalos

Mária sa neoddala naplno len Bohu, ale aj rodine. Pred piatimi rokmi priviedla na svet svoje prvé dieťatko - syna Noela. O dva roky neskôr sa im família rozrástla o ďalšieho člena rodiny, chlapčeka, ktorému dali meno Jonatán. V novembri minulého roka sa prevalilo, že je opäť tehotná. No a fotografovi Nového času sa podarilo Mary nafotiť ako kočíkuje v uliciach Bratislavy. Ďalšie dieťa tak porodila znova v tajnosti...

Hnedovláske kariéra nechýba. „Nechýba, pretože všade hovorím, že som odišla akoby na svojom vrchole. Veľa projektov som robila naraz, bolo toho na mňa veľa, celé to bolo také vypäté. Myslím si, že to prišlo vo vhodnom období, keď som pociťovala, že už potrebujem spomaliť. Tehotenstvo bolo pre mňa vysnívané obdobie a vôbec som nemala potrebu vrátiť sa. Keď prišlo druhé bábätko, pochopila som, že toto si naozaj užívam. Nehovorím, že by som nič nechcela robiť, ale vrátiť sa k herectvu, to ma neláka,“ prezradila pred rokom magazínu Život.

Viac o téme: Mária Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu