Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dušan Cinkota v slzách: Obavy sa naplnili... Po smrti otca prišiel aj o milovanú mamu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Marco Procházka)

BRATISLAVA - Písal sa rok 2018, keď herec Dušan Cinkota (53) prežíval jedno z najhorších období vo svojom živote. V tom čase prišiel o svojho otca Dušana († 67), ktorý dlhšie obdobie bojoval so zdravotnými problémami, no zápas o život sa mu vyhrať nepodarilo. A aktuálne herec opäť trúchli. Do neba odišla aj jeho milovaná mama Zdenka (†78)

Len pred niekoľkými dňami denník Nový čas informoval, že zdravie Dušanovej maminy je vážne podlomené a herec sa obáva toho najhoršieho. „Mamina na tom nie je zdravotne dobre. Povedali nám, že máme byť pripravení na všetko,“  potvrdil sám Cinkota, ktorého mamička bola v tom čase už dlhšie hospitalizovaná a jej život bol v rukách lekárov. 

„Je to o to horšie, že ja mám teraz stále nejaké predstavenia aj večer a veľa cestujem a ešte cestujeme aj za ňou... Nie je jednoduché vidieť milovaného človeka a ešte aj matku, ako sa trápi,“ prezradil herec, ktorý bol podľa spomínaného denníka mimoriadne utrápený. Aby dokázal všetko zvládnuť, pendloval medzi prácou, rodinou a nemocnicou, no a v starostlivosti o mamu sa striedal s jeho sestrou. 

Dušan Cinkota v slzách:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Bohužiaľ, len pár dní potom, čo sa sa zveril, že sa v rodine obávajú toho najhoršieho, prišlo k tragédii. Pani Zdenka Cinkotová navždy odišla. O nešťastí a smrti najdôležitejšej ženy jeho života, herec informoval prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde zverejnil smútnočné parte. 

Dušan Cinkota v slzách:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

„S bolesťou a zármutkom v srdci oznamujeme všetkým príbuzným, priateľom a známym, že nás dňa 7.11.2023 navždy opustila vo veku 78 rokov naša mama, sestra, svokra, svatka, krstná mama, priateľka a príbuzná Zdenka Cinkotová," píše sa v oznámení. „Pokoj tvojej duši, maminka," napísal k parte zronený herec a syn Dušan Cinkota, ktorému kondolovalo množstvo jeho kolegov, kamarátov, ale aj fanúšikov. 

Umelcovi, jeho rodine a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Dušan Cinkota v slzách:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dušan Cinkota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu