Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manažér zosnulého Pátroviča (†82): Prehovoril o jeho smrti a... Takýto bol v súkromí!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V piatok večer verejnosť zarmútila správa o smrti legendárneho účastníka slovenských reality šou - Jozefa Pátroviča. Ten naposledy vydýchol 3. 11. približne o 18:00 hodine, o čom informoval aj jeho manažér Dominik Papala. Uviedol, že ikona šou Česko-Slovensko má talent odišla doma v Prievidzi, v kruhu svojich najbližších...

Smrť Jozefa Pátroviča nezasiahla len jeho najbližších, ale aj fanúšikov, mnohé známe osobnosti a takisto i jeho manažéra, ktorý s ním trávil množstvo času. Svojského dôchodcu si totiž často objednávali na rôzne podujatia a akcie. My sme teda Dominika Papalu spýtali, aký bol zosnulý spevák v súkromí. 

Manažér zosnulého Pátroviča (†82):
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

„Jožko bol srdečný, milý a vždy lojálny človek. Mal som ho veľmi rád, vždy keď som ku nemu prišiel na návštevu mal som pocit, že som prišiel ku starým rodičom a odchádzal som s úsmevom," povedal pre Topky.sk Dominik, ktorý nám prezradil, že zosnulý Pátrovič v realite nemal také maniere, ako to častokrát vyzeralo na televíznych obrazovkách. 

Isté podmienky sa však vždy museli dodržať. „Základ, ako pre každého speváka, sú dobré odposluchy. A po vystúpení si vždy rád doprial jedno malé pivko do teplého vyhriateho pohára, aby sa mu oteplilo a nezachrípol," povedal nám Papala, ktorý dodal, že Pátrovič bol mimoriadne srdečný muž a počas ciest na koncerty sa vždy nasmiali a debatovali o všetkom možnom. 

Manažér zosnulého Pátroviča (†82):
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Dominik Papala )

A zaviedli aj spoločný rituál. „Mali sme tradíciu, vždy sme sa po ceste zastavili na dobré jedlo. Tradične silný hovädzí vývar a halušky prípadne nejaký guláš a na záver teplý čaj alebo turecká káva," hovorí manažér zosnulého speváka, ktorý informáciu o jeho smrti prijal mimoriadne ťažko.

Tomu, že jeho 82-ročný zverenec navždy odišiel, nedokázal uveriť. „Správa o smrti blízkej osoby sa prijíma vždy ťažko. Zo začiatku sa mi nechcelo veriť. Na svoj vek vyzeral veľmi dobre, bol zdravý a aktívny. Chodieval pravidelne na chalupu kosiť, rúbať drevo či postarať sa o záhradu," dodal pre Topky.sk zarmútený Papala. 

Manažér zosnulého Pátroviča (†82):
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Dominik Papala )

Viac o téme: SmrťZomrelJozef Pátrovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu