Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Lasicov UTAJENÝ projekt rozcítil jojkársku moderátorku: V živom vysielaní to takmer neustála!

Takmer to v priamom prenose neustála! Zobraziť galériu (2)
Takmer to v priamom prenose neustála! (Zdroj: Youtube/TV JOJ)

BRATISLAVA - Včera uzrel svetlo sveta prísne utajovaný projekt Milana Lasicu. Ešte pred smrťou naspieval jedenásť básní, ktoré vyjdú v priebehu budúceho roka. V priamom prenose JOJ 24 odvysielali tento počin a moderátorku rozcítil až natoľko, že to takmer neustála. Musela sa aj ospravedlniť!

Milan Lasica ešte pred smrťou naspieval jedenásť básní. O projekte, ktorý pripravoval s Marekom Kučerom, na želanie samotného maestra nevedela ani jeho vlastná rodina. Termín vydania albumu je naplánovaný na budúci rok. Premiéra prvej z nich sa konala včera, na sviatok Všetkých svätých, v deň, keď si spomíname na tých, ktorí medzi nami už nie sú.

Premiéru videoklipu mohli vidieť aj diváci televízie JOJ 24. Projekt nerozcítil len rodinu, blízkych a kolegov, ale aj jojkársku moderátorku Ivetu Krupovú. V  priamom prenose to takmer neustála. Počas toho, ako sa prihovárala divákom, mala doslova hrču v hrdle. Chvel sa jej hlas a raz sa dokonca musela aj ospravedlniť.

Lasicov UTAJENÝ projekt rozcítil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Len dodám, že autorom piesne je Miroslav Válek. Milan Lasica tento zhudobnený dopis zanechal...” rozprávala moderátorka, ktorá sa musela zhlboka nadýchnuť a potlačiť slzy. „Pardon,” zaznelo z jej úst a pokračovala ďalej v čítaní. Celú dojemnú ukážku si môžete pozrieť nižšie.

 

Viac o téme: Milan LasicaTV JOJIveta Krupová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu