Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manželka Attilu Végha na plastike: ZDEFORMOVANÉ prsia a... Nepríjemné prekvapenie!

Natália Végh Zobraziť galériu (3)
Natália Végh (Zdroj: Instagram NV)

BRATISLAVA - Nové prsia! Manželka Attilu Végha sa po 10 rokoch opäť zverila do rúk plastickej chirurgičky. Jej prednosti vraj boli po pôrodoch a dojčení dosť zdeformované. A sonografické vyšetrenie odhalilo aj problém, o ktorom vôbec netušila...

Zápasník Attila Végh sa môže pochváliť krásnou manželkou. A Natália sa aktuálne nechala ešte aj "vylepšiť". „Strašne sa teším na výsledok. Doktorka mi dala prísľub, že budem taká spokojná, ako nikdy. Už sa neviem dočkať,” vyhlásila s úsmevom po zákroku. 

Manželka Attilu Végha na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NV)

Natália si nechala z hrudníka vybrať staré silikóny a lekárka jej ich vymenila za nové. „Pred 10 rokmi som si dala spraviť implantáty, ktoré sa po tehotenstvách a pôrodoch akosi zdeformovali,” prezradila dôvod, prečo si ľahla pod nôž. 

Na jej prednostiach sa podpísali tehotenstvá, keď veľa pribrala a následne aj veľa schudla, a samozrejme, aj dojčenie. „A toto sa mi udialo dvakrát za veľmi krátky čas. Čiže prsia dostali fakt zabrať a nevyzerali pekne,” napísala úprimne.

Pri vyšetreniach pred operáciou sa navyše zistilo, že je tu dokonca problém, o ktorom Natália nemala ani tušenie. „A dokonca pri sone prsníkov prišli na to, že jeden implantát mám prasknutý. Z toho som bola úplne šokovaná, keďže som nemala žiadne ťažkosti. Tak či tak by musel ísť hneď von,” skonštatovala s úľavou. 

Manželka Attilu Végha na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NV)

Manželka známeho zápasníka prekvapila fanúšikov výbornou náladou, ktorú mala po zákroku, a tvrdením, že necíti žiadne bolesti. „Myslela som, že to nedám. Ja som človek naozaj veľmi citlivý na bolesť a som milo prekvapená. Teším sa, že som si tu neurobila hanbu nejakým uplakaným výstupom,” vyhlásila Natália. 

Viac o téme: Natália Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu