Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Pôrod slovenskej herečky: NEHORÁZNE, čo zažila v nemocnici!

Tak toto je vrchol! Zobraziť galériu (3)
Tak toto je vrchol! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak toto je naozaj vrchol! Slovenská herečka Viktória Spišáková sa pred pár dňami stala dvojnásobnou mamou. K dcérke Margarétke pribudol synček Eliáš. Nadšenie však kazila krutá realita slovenských nemocníc.

Viktória Spišáková, predtým Valúchová, je známa slovenská herečka. Evidovať ju môžete napríklad z jojkárskeho seriálu Hranica, kde hrá aj jej manžel, herec Samuel Spišák. Pred pár dňami sa ich trojčlenná rodinka rozrástla a ich dcérka Margarétka sa teší z bračeka Eliáša.

„A odteraz sme na všetky dobrodružstvá štyria,” zverila sa na sociálnej sieti. Na Instagrame však nezazdieľala len pozlátko, ale aj krutú realitu slovenských nemocníc. „Inak nemocnica, to je paralelný vesmír. Tu tak neskutočne pomaly plynie čas,” napísala v úvode a potom to prišlo... Nehorázne, čo zažila!

Pôrod slovenskej herečky: NEHORÁZNE,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Mať pôrod v štátnej nemocnici po voľbách je tiež výborná sonda 12-ročnej vlády Smeru... Ešteže som si zbalila príbor, toaletný papier, Samko mi musel priniesť ohrievač, lebo staré okná netesnia a fúka priamo na posteľ,” neskrývala obrovské sklamanie z toho, ako je "postarané" o slovenské mamičky.

„Ale hlavne, že máme väčšie problémy na Slovensku, všakže... A tie peniaze do zdravotníctva vidno v majetkoch politikov, ach jaj,” povzdychla si na záver. V tejto súvislosti sme herečku aj kontaktovali, ale na našu správu nereagovala.

Pôrod slovenskej herečky: NEHORÁZNE,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Viac o téme: Viktória Spišáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu