Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovenský herecký pár žiari šťastím: Budeme mať bábätko!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Ich láska neustále rastie, no a to isté platí aj o ich rodine! Herci Samuel Spišák a Viktória Spišáková ( kedysi Valúchová, pozn. red) tvoria pár už od roku 2017. Dvojica dlho neotáľala a o rok neskôr už mladá umelkyňa priviedla na svet prvé spoločné dieťatko. Rozkošné dievčatko dostalo meno Margarétka a dnes už je z bábätka slečna, z ktorej sa onedlho stane veľká sestrička!

Samuel a Viktória si svoje súkromie vždy strážili. Dvojici sa podarilo pomerne dlho tajiť prvé tehotenstvo, narodenie prvorodenej dcérky a takisto aj svadbu, ktorá sa konala v septembri 2021. Svoje sladké tajomstvo sa im podarilo uchrániť aj tentokrát. Pôvabná brunetka totiž čaká druhé bábätko.

Slovenský herecký pár žiari
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram V.V.)

Radostnú správu herci oznámili prostredníctvom Instagramu. Mladá rodinka spoločne pózuje na zábere, kde Viki ukázala guľaté bruško a je zrejmé, že nejde o úplne čerstvú záležitosť. Dvojica skrátka len opäť čakala, kedy bude vhodný čas, aby sa o túto novinku podelili aj so svojimi fanúšikmi. 

„“Svet je nááš” spievala Margarétka počas tohto fotenia, a tak vám chceme oznámiť, že budeme piati (nie, nečakám dvojičky)," poznamenala žartovne herečka, ktorá narážala na to, že platným členom ich rodinky je aj ich psík. „Snáď nás včera pokropilo šťastie," dodala Viktória k záberu, kde ona, Samuel aj ich dcérka doslova žiaria šťastím. 

Mladej rodinke srdečne gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia! 

Viac o téme: Samuel SpišákViktória Spišáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu