Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Slovenská speváčka týždeň po náročnom pôrode: Psychicky sa zrútila!

Dominika Jurena Stará Zobraziť galériu (2)
Dominika Jurena Stará (Zdroj: Instagram DS)

BRATISLAVA - Dominika Jurena Stará sa pred týždňom stala dvojnásobnou maminkou. Porodila dcérku Izabelu, ktorá sa na svet vypýtala skôr. Aj keď sa na šestonedelie psychicky pripravovala, je to pre ňu dosť náročné.

Z bývalej superstaristky Dominiky Starej sa pred týždňom stala dvojnásobná mamina. K ročnému synovi Miškovi pribudla dcérka Izabelka. Samotnú Dominiku pôrod prekvapil, keďže sa ich malý anjelik vypýtal na svet o čosi skôr.

„Hoci nás pôrod tak trochu prekvapil a celé to zbehlo strašne rýchlo, mám naň naozaj len tie najkrajšie spomienky, rovnako ako na celý pobyt v nemocnici. Takže domov sme odchádzali nielen s nádherným, zdravým dievčatkom, ale zároveň s úžasným pocitom, že sme sa rozhodli správne a že na tento krásny zážitok určite nikdy nezabudneme,” prezradila speváčka na svojom Instagram pred pár dňami.

Slovenská speváčka týždeň po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram DS)

Avšak aktuálne priznala, že prežíva to najnáročnejšie obdobie vo svojom živote. „Máme za sebou asi najnáročnejší týždeň, aký si pamätám. Novorodenec. Malé dieťa doma. Zabehnutá domácnosť, ktorá sa zrazu musí z trojčlennej pretransformovať na štvorčlennú. Ja po sekcii, ubolená. Do toho choroba, ktorá nás nakoniec skosila všetkých,“ opísala.

Psychicky to nezvládla! „Nebudem klamať, posledné dni som strašne veľa plakala a určite nie od radosti či dojatia. Ale človek si niekedy proste nevyberie, musí zaťať zuby a bojovať. Verím, že tak, ako ťažko naša nová životná etapa začala, o to lepšie bude pokračovať. Teším sa na tie lepšie, krajšie a príjemnejšie chvíle, ktoré určite čoskoro prídu,“ pokračovala.

Aj keď to momentálne nemá najjednoduchšie, držia ju nad vodou jej krásne detičky, manžel a blízki, ktorí jej pomáhajú.

Viac o téme: Dominika Jurena Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu