Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ŠOKUJÚCE vyjadrenie Pariškovej tri roky po liečbe: Rakovina je BOŽÍ DAR!

Moderátorka Aneta Parišková Zobraziť galériu (3)
Moderátorka Aneta Parišková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Moderátorka Aneta Parišková začala pred tromi rokmi svoj boj o život. Diagnostikovali jej totiž zhubné nádorové ochorenie Non-Hodgkinov lymfóm. Lymfóm mala pri srdci a pľúcach. Po náročných chemoterapiách, ktoré musela absolvovať, mali pre ňu lekári pozitívnu správu. Ona sama tvrdí, ešte stále nemá vyhraté, no rakovinu berie ako Boží dar!

Parišková 3 roky po liečbe rakoviny: Šokujúce vyjadrenie! (Zdroj: Maarty)

Jojkárskej moderátorke Anete Pariškovej pred tromi rokmi diagnostikovali rakovinu. „Mám Non-Hodgkinov lymfóm pri srdci a pľúcach a verím, že intenzívne chemo a imunoterapie nádor zničia,” uviedla v minulosti a s touto zákernou chorobou sa rozhodla bojovať zo všetkých síl.

Kvôli náročným chemoterapiám moderátorka prišla aj o vlasy a začala nosiť parochňu. „Dva týždne od začiatku chemoterapie mi začali vypadávať celé chumáče vlasov. A tak sa naša kuchyňa zmenila na kaderníctvo,“ vyjadrila sa. Ani vypadávanie vlasov ju nezastavilo a boj nevzdávala.

ŠOKUJÚCE vyjadrenie Pariškovej tri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

Pri svojej liečbe, ktorú sprevádzali rôzne problémy a veľké bolesti, si želala len jedno, a to normálne žiť. Avšak, ani po troch rokoch od medikácie nemá vyhraté. „Momentálne sú to presne 3 roky, odkedy som absolvovala liečbu. A takže som v remisii a šampanské môžem otvárať tak možno najskôr 5 rokov po liečbe, ale v každom prípade, užívam si každý deň a teším sa z každého nového rána, zo všetkého, čo prežívam,” povedala najnovšie v rozhovore pre Topky.sk.

Po tom, čím si prešla, si uvedomila, že rakovina sa dá považovať za Boží dar. „Ono možno prínosom tej rakoviny – lebo aj rakovina je svojím spôsobom Boží dar – pre mnohých je výkričník, že by mali zmeniť životný štýl. Musím povedať, že aj ja som niektoré veci vo svojom živote zmenila. Snažím sa viac vyhýbať stresu. A viac, hlbšie a naplno si užívať život,“ vyjadrila sa otvorene. Niektoré veci pre ňu už prestali byť dôležité. Aké, to sa dozviete v našom rozhovore vyššie.

ŠOKUJÚCE vyjadrenie Pariškovej tri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu