Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trpké tajomstvo starostu Petra Sklára z Hornej Dolnej: Najväčšie životné trápenie odhalené!

Peter Sklár si prešiel naozaj náročným životným obdobím. Zobraziť galériu (5)
Peter Sklár si prešiel naozaj náročným životným obdobím. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na toto by najradšej zabudol! Starosta z nového markizáckeho seriálu Horná Dolná Peter Sklár (47) prežíva v súčasnosti harmonické obdobie v práci aj v súkromí. Megaúspech markizáckeho programu ho opäť vystrelil na vlnu popularity. No zatiaľ čo teraz vyčarúva úsmevy na tvárach divákov, jemu samému nebolo vždy do smiechu. Obľúbený herec totiž prežil v minulosti obdobie, ktoré by najradšej zmazal zo svojho života.

Peter Sklár aktuálne hviezdi ako starosta v seriáli Horná Dolná. No zatiaľ čo v markizáckom projekte žije ako hlava dediny bez partnerky, v realite stojí už roky po jeho boku partnerka Monika Wagnerová. Pár prežíva harmonický vzťah. No v umelcovom živote to nevyzeralo na poli lásky vždy ružovo. 

Málokto si zrejme pamätá, že bol kedysi ženatý s Annou, s ktorou vychovával dvoch synov. Táto naoko šťastná rodina ale nevydržala dlho. Časom to začalo medzi partnermi škrípať. Príčinou boli finančné problémy, v ktorých hercova polovička lietala. A nešlo len o nejaké drobné. Jeho žena bola obvinená z niekoľkomiliónových podvodov, za ktoré si ešte počas ich vzťahu odsedela aj dva roky vo väzení. Všetka starostlivosť o rodinu bola teda na Sklárových pleciach.

„Nastali situácie, ktoré som nebol ochotný tolerovať, a tento vzťah som ukončil. Moja exmanželka si požičiavala peniaze. Dodnes si neviem vysvetliť, prečo si vybrala túto cestu,“ prezradil v minulosti pre médiá Peter. Oslobodiť sa z tohto zväzku ale nebolo ľahké, rozvod sa ťahal dlhé tri roky.

V súčasnosti sa Sklár k tejto kapitole svojho života vracať nechce. Najradšej by ju úplne vymazal z pamäti. „Už je to pre mňa absolútne zabudnutá téma a ani sa k nej nebudem vyjadrovať,“ povedal, keď sme ho oslovili. Na otázku, ako dnes vychádza s matkou svojich detí, nereagoval. Ako však z jeho ďalšej reakcie vyplýva, najradšej by za touto etapou urobil poriadne hrubú čiaru. „Myslím si, že to už nie je ani téma dňa, dokonca ani roka a dokonca už ani desaťročia,“ uzavrel dialóg Peter Sklár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu