Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

66 kíl už bolo priveľa: Aha, ako Jasmina Alagič schudla!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (3)
Jasmina Alagič (Zdroj: Ján Zemiar)

BOSNA - Moderátorka Jasmina Alagič sa aktuálne so synom Sanelom vybrala do rodnej Bosny. A práve tam sa pochválila, že sa jej podarilo schudnúť. S 10 kilami navyše sa totiž už necítila dobre...

Jasmina Alagič je Miss Media z roku 2009 a neskôr sa uchytila na televíznych obrazovkách ako moderátorka. Za celý čas, čo je verejne známa, by asi nikto nepovedal, že by niekedy mala nadváhu...

Jasmina sa však netají tým, že miluje jesť a odrazilo sa to aj na jej váhe. „Pred Paťom som mala okolo 56, potom moja váha bola okolo 61, neskôr 63 a dostala som sa na 66,” prezradila teraz, keď sa fanúšikom pochválila s váhovým úbytkom. 

66 kíl už bolo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JA)

„Pozrite sa, niekto tu schudol. Len aby som povedala jednu najzásadnejšiu vec podľa mňa: Čo je pekná postava, na to nemá patent nikto z nás. Jediné, čo môžeme o sebe vedieť, je, v akom tele, s akou váhou sa cítime dobre. Moja váha sa vyšplhala už na 66 kíl, čo som v živote nemala. Necítila som sa v 66 vôbec dobre,” vyhlásila moderátorka. 

S jej názorom budú súhlasiť asi mnohí. Číslo na váhe nie je také dôležité ako to, či sme zdraví a či sa vo svojom tele cítime dobre. 

66 kíl už bolo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JA)

 

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu