Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Lukratívny KŠEFT pre Jasminu Alagič: VLASTNÁ ŠOU na Jojke!

Jasmina Alagič bude na Jojke moderovať vlastnú šou. Zobraziť galériu (3)
Jasmina Alagič bude na Jojke moderovať vlastnú šou. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Jasmina Alagič sa do povedomia verejnosti dostala vďaka pôsobeniu vo Fashion Tv. A tam sa osvedčila natoľko, že dnes spolu s Dávidom Gránskym moderuje veľkú jojkársku šou Česko Slovensko má talent. Teraz navyše dostala ďalší lukratívny kšeft - vlastnú šou!

Kasting do Fashion TV v roku 2015 zmenil Jasmine Alagič život od základov. Odvtedy už stihla moderovať markizácku SuperStar a aktuálne uvádza už tretí ročník šou Česko Slovensko má talent. Vo všetkých týchto formátoch však mala po svojom boku "sparingpartnera", na ktorého sa v prípade potreby mohla spoľahnúť. 

Jasmina Alagič Vrbovská
Zobraziť galériu (3)
Jasmina Alagič Vrbovská  (Zdroj: TV Joj)

Aktuálne však od televízie Joj dostala naozaj lukratívnu, no zároveň aj náročnejšiu ponuku. Bude mať vlastnú šou, v ktorej sa pred divákov postaví úplne sama. Jojka už čoskoro prinesie zaujímavý projekt zo zahraničia a po kastingoch nám potvrdila, že jeho moderátorkou bude práve Jasmina Alagič. 

„Tešíme sa, že ponuku sprevádzať zábavno-súťažnou šou Heslo vychádzajúcu z licencie prijala talentovaná moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská. V tejto šou zabojujú o finančnú výhru dve dvojice, ktoré sa budú skladať z jedného súťažiaceho a jednej známej osobnosti,“ prezradila pre Topky.sk hovorkyňa televízie JOJ Lucia Tuhelová.

Jasmina Alagič
Zobraziť galériu (3)
Jasmina Alagič  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: HesloJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu