Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NEHODA v živom vysielaní: Zrážka kameramanov... Obrovský rachot a poškodená technika!

V Teleráne dnes došlo k nehode. Zobraziť galériu (4)
V Teleráne dnes došlo k nehode. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - V dnešnom priamom prenose markizáckeho Telerána prišlo k nečakanej situácii. Nešťastne sa zrazili dvaja kameramani. Vo vysielaní tak bolo počuť obrovský rachot, na ktorý okamžite zareagovali aj moderátori. Pri nehode sa jedna z kamier aj poškodila... No nebyť pohotového produkčného, mohlo to skončiť ešte horšie!

V dnešnom Teleráne bolo "veselo". Pri natáčaní jedného zo vstupov sa totiž nešťastne zrazili dvaja kameramani, pri čom sa poškodila veľká kamera, ktorá sa používa zároveň aj ako čítačka - odpadla z nej kovová lišta. V živom vysielaní bolo v tom momente počuť obrovský rachot, na ktorý okamžite zareagovali aj moderátori. 

NEHODA v živom vysielaní:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„Waau, sú všetci v poriadku? Sú všetci v poriadku, podľa výrazov,“ zahlásil Tomáš Juríček, ktorý je okrem Telerána aj moderátorom rádia Viva. „Vy teraz neviete, čo sa stalo, rozpadáva sa nám kamera, ale všetci sú ok,“ dovysvetľoval divákom. V tom momente však musel zasiahnuť jedne z produkčných, inak by došlo k ešte väčším škodám. 

Ako informovala markiza.sk, z veľkej kamery sa totiž uvoľnilo sklo, ktoré funguje na reflexiu textu, to sa kvôli chýbajúcej kovovej lište nebezpečne vysunulo a o pár sekúnd úplne vypadlo. V tom momente produkčný predviedol svoje bleskové reflexy a sklo pri páde zachytil. 

NEHODA v živom vysielaní:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu