Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľudia NALOŽILI bývalej superstaristke: Nevieš spievať... Mékaš ako KOZA!

Elizabeth Kopecká Zobraziť galériu (3)
Elizabeth Kopecká (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Uplynulý víkend sa u našich susedov konala "štvanica". Tak Česi nazvali posledné MMA zápasy. Počas prestávky v aréne vystúpila bývalá superstaristka, ktorej za spev ľudia neskutočne naložili. Mnohí sa zhodovali na tom, že do mikrofónu mékala ako koza.

Víkend u našich českých susedov bol poriadne nabitý. Konali sa totiž turnaje bojových športov MMA pod záštitou organizácie Oktagon. Prvotriedne zápasy si získali naozaj veľký ohlas. Fanúšikovia mohli byť svedkami napríklad výhry Karlosa Vémolu, nečakaných zásnub v ringu, ale aj, podľa väčšiny, nevydareného spevu bývalej hviezdy SuperStar.

Elizabeth Kopecká si v roku 2021 odniesla pomyselnú striebornú medailu z finále speváckej šou. Prvé miesto si v tom čase vybojoval Adam Pavlovčin. Obidvaja sa venujú hudbe dodnes, no vyzerá to tak, že zatiaľ čo jednu stranu chvália za neskutočné výkony, druhej poriadne naložili.

Hnedovláska totiž naposledy vystúpila na spomínanej štvanici, kde jej spev ohúril len málokoho. Mnohí sa zhodovali na tom, že halftime show bola v jej podaní jedna veľká katastrofa. „Tá ženská absolútne nevie spievať, tanec Ondřeja bol zábavnejší," napísala istá žena.

„Bolo to určite pekné, ešteže existuje tlačítko MUTE (stlmiť, pozn. red.)," či „Mala som pocit, že mi za domom mečí koza. Buď tá slečna spievať nevie, čo by som sa divila, vzhľadom na umiestnenie v SuperStar alebo jej proste nesadli zvolené pesničky," vyjadrili sa zase ďalší.

Ľudia NALOŽILI bývalej superstaristke:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Takýchto komentárov v podobnom duchu existuje naozaj veľa, ale našli sa aj priaznivci, čo jej výkon obdivovali. Nespokojní fanúšikovia do budúcna organizátorom odporúčajú, aby siahli skôr po známejších menách, ako sú napríklad Rytmus či Ben Cristovao.

Viac o téme: SuperStarElizabeth Kopecká
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu