Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Plačková ZÚRI: V jej podniku má ZLODEJOV... Naozaj ukradli ešte aj TOTO?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková sa už niekoľko rokov podniká v gastronomickom priemysle a prevádzkuje niekoľko kaviarní, kde okrem nápojov podáva aj chutné zákusky či rôzne iné dobroty. Kdže si temperamentná tmavovláska dáva naozaj záležať, každý jej podnik je štýlovo zariadený. Dizajnový servis a drahé doplnky sa však nalepili na ruky zlodejov. A zmizli aj iné veci, ktoré... TOTO fakt?

Zuzanine podniky evidentne ľudia nenavštevujú len pre "vypimpované" nápoje a jedlo, ale aj aby si domov odniesli nejaký ten suvenír. To, že z kaviarní zmizli poháre či príbory, je to najmenej. „Ja sa nestačím čudovať, čo všetko sú už ľudia schopní pokradnúť. Je to tu pod kamerovým systémom a aj tak mi z lavičiek ukradli dosť drahé podsedáky. To však nie je všetko. Na pravidelnej báze dokupujem príbor a poháre a niektoré riady sú dokonca pozlatené,“ začala influencerka pre cas.sk.

Zuzana Plačková
Zobraziť galériu (3)
Zuzana Plačková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zuzana hovorí, že nechápe, na čo komu služí jeden kus lyžičky, pohára či taniera, čo ju však zrejme šokovalo ešte viac, je skutočnosť, že niektoré z príborov "dlhoprstí" menia za svoje staré, ktoré si priniesli z domu. Lepkavé ruky zlodejov okrem servisu neobišli ani zariadenie na toaletách. A to, čo si odtial "zákazníci" pobrali, je naozaj celkom slušný bizár. 

„A už naozaj nepochopím, že nám ľudia kradnú použité vonné guľôčky zo záchodov alebo toaletný papier či iné hygienické pomôcky. Ako môže niekto prísť do podniku, zobrať si do kabelky náš toaletný papier a odísť? Niekto sa dokonca znížil až k tomu, že si z domu priniesol nádobu a vytlačil si do nej celé naše tekuté mydlo z dávkovača, ktoré máme na toalete. Je to nenormálne," dodala kráľovná slovenského Instagramu.

Tú možno táto situácia už čoskoro omrzí, no a zrejme by sa nik nečudoval, ak by začala zlodejov z kamerových záznamov zverejňovať aj na sociálnej sieti Instagram. 

Plačková ZÚRI: V jej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu