Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Priznanie Silvie Šuvadovej: Prišla o všetky úspory... HANBILA sa žiadať o POMOC!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (3)
Silvia Šuvadová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bolestivé priznanie rok po smrti otca! Po účinkovaní v reality šou Farma prišla herečka Silvia Šuvadová o všetky úspory. Požiadať o pomoc sa však spočiatku hanbila...

Silvia Šuvadová je známa slovenská herečka, ktorá sa ale po rokoch pôsobenia v šoubiznise z neho vytratila. Naposledy ju diváci televízie Markíza mohli vidieť v roku 2018 účinkovať v reality šou Farma 10. Na statku sa v tom čase stretla aj s bývalým moderátorom Martinom Šmahelom, ktorému aktuálne vyjadrila podporu.

Obaja už v súčasnosti nie sú na obraze. Zatiaľ čo sa Silvia venuje spirituálnemu rozvoju, Martin sa vrhol do úplne inej sféry. Momentálne je z neho tepovač na plný úväzok. Minulý rok v auguste dostal stopku v televízii, a tak sa musel porozhliadnuť po novej práci.

Martin Šmahel
Zobraziť galériu (3)
Martin Šmahel  (Zdroj: Instagram M.S.)

„Od návratu zo Survivoru je u mňa s moderovaním nejako ticho, skoro žiadne príležitosti neboli. Robil som rôzne práce doteraz, niečo mám pravidelne v oblasti videotréningu, žene som pomáhal s jej projektmi v službách a občas promo cez Instagram. Keby bola možnosť moderovania, jasné, že by som bral. Ale nie je, takže robím, čo príde,“ prezradil pre Topky.sk v januári.

Odvtedy sa naplno venuje tepovaniu, ktoré si nevie vynachváliť. Nájdu sa však aj ľudia, ktorí si servítku pred ústa nekladú. Niekdajšiemu moderátorovi začali písať negatívne komentáre. On sa za svoju prácu však nehanbí, keďže má istý príjem a dokáže sa plnohodnotne postarať o svoju rodinu. Podporila ho aj spomínaná Silvia, ktorá si v minulosti prešla niečím obdobným.

„Martin, ja som sa po Farme starala tri roky o otecka. Najskôr som sa hanbila pýtať si opatrovateľské, ale keď som si vymíňala úspory, šla som na úrad a 2 a pol roka som bola oficiálne opatrovateľka svojho ocka. Najkrajšie obdobie môjho života. Najzmysluplnejšie,” prezradila nedávno pod jeho príspevkom na Instagrame. Aj ona si však vypočula svoje...

„Raz mi jeden známy človek zavolal a chcel mi pomôcť, nejakú online prácu pre mňa mal, lebo ževraj som zle dopadla. Povedal, že som na tom najhoršie zo všetkých celebrít. Lebo som sa starala o ocka. Vtedy som si sadla na lavičku a uvažovala som o tomto svete, ako sme si ho zvláštne nastavili…Je super, že máš prácu. Podporujem ťa a fandím ti,” vyjadrila sa Silvia.

Priznanie Silvie Šuvadovej: Prišla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.S.)

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu