Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena slovenského herca na obraze: Och! Takto sa na kráske podpísali žiaľ a trápenie

Marek Majeský Zobraziť galériu (8)
Marek Majeský (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Jojkársky seriál Nemocnica si už stihol získať množstvo priaznivcov. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je aj Marek Majeský (49), ktorý stvárňuje svojského riaditeľa nemocničného zariadenia. Svojím správaním a výrokmi divákov neraz pobaví... Už dnes večer sa na televíznych obrazovkách objaví aj hercova krásna manželka Janka (38). Tej však tvorcovia pridelili poriadne náročnú úlohu.

Marek Majeský patrí k slovenským hercom, ktorých netreba vôbec predstavovať. Mnohí televízni diváci si ho spájajú s rôznymi úspešnými seriálmi, prostredníctvom ktorých sa bežne objavuje na našich obrazovkách. Aktuálne účinkuje napríklad v jojkárskom počine z lekárskeho prostredia, kde stvárňuje rovno riaditeľa nemocnice. 

VIDEO: Marek Majeský ako riaditeľ nemocnice. 

Marek Majeský ako riaditeľ v jojkárskom seriáli Nemocnica (Zdroj: TV Joj)

Epizódnu postavu v stále viac obľúbenom seriáli si zahrala aj Majeského manželka Janka. Sympatická blondínka dostala pomerne náročnú úlohu. A to zahrať partnerku muža, ktorý má po nehode na motorke mozgovú smrť a lekári sa ju usilujú prehovoriť na darcovstvo orgánov.

Žena slovenského herca na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Joj)

Žena slovenského herca na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Joj)

Janku sme oslovili s otázkou, ako sa s touto úlohou popasovala. „Natáčanie prebiehalo, aj napriek ťažkej téme, dobre. A to aj vďaka Aničke Novákovej, ostatným kolegom a režisérovi, ktorí mi veľmi pomáhali,” povedala nám k tomu Majeská.

Jej kolegyňa Nováková, ktorá stvárňuje začínajúcu lekárku, nám v dávnejšom rozhovore prezradila, že práve nakrúcanie tejto časti ju dosť zasiahlo. „Z Jankinej strany to bol úžasný výkon, ktorý sa ma naozaj dotkol,” zaspomínala si na nakrúcanie seriálová doktorka. 

Žena slovenského herca na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Joj)

Majeskej sme sa tiež spýtali, čo na jej výkon hovorí samotný riaditeľ seriálovej nemocnice, teda jej skutočný manžel. „Ešte ho nehodnotil, lebo pri natáčaní nebol a epizódu ešte nemal možnosť vidieť,” uzavrela s úsmevom sympatická blondínka. 

Žena slovenského herca na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: NemocnicaJana Majeská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu