Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Plačková ukázala NOVÉ PRSIA: Sú fakt MALÉ!

Zuzana Strausz Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Strausz Plačková (Zdroj: Ján Zemiar)

PORTOROŽ - Zuzana Strausz Plačková (32) si v apríli nechala zmenšiť svoje prsia. Donedávna chodila len so zahaleným vrškom, ale tentoraz spravila výnimku a svojim fanúšikom sa predviedla v bikinových plavkách. Doslova im predostrela svoje nové prednosti. A oproti tým, čo mala kedysi, sú fakt malé!

Zuzana Strausz Plačková oslávila svoje tohtoročné narodeniny v kruhu najbližších mimo Slovenska. S rodinkou si zašli do neďalekého Slovinska, presnejšie do oblasti Portorož. Spoločne si užívajú teplé slnečné lúče a bazén.

Z výletu pridala na svoj Instagram aj zábery v červených bikinách, v ktorých všetkým ukázala svoju schudnutú postavičku. A tento typ plaviek odhalil aj čosi viac. A to jej nové prsia. V apríli si ich totiž influencerka dala zmenšiť. Tentokrát si nevybrala kliniku na Slovensku, ale v susednom Česku.

Plačková ukázala NOVÉ PRSIA:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Na termín k vyťaženému doktorovi čakala až rok, ale po zákroku bola nesmierne spokojná. „Budem celý víkend odpočívať, veľa vecí s tým nemôžem robiť. Ale som mega šťastná – ja mám malé prsia! Je mi až do revu. Ja som tak šťastná, že to si ani len neviete predstaviť,” povedala nadšene v tom čase.

A ako sa mohol teraz každý na vlastné oči presvedčiť, oproti bombám, čo mala kedysi, sú jej nové implantáty naozaj malé. „S pánom doktorom sme vybrali veľkosť 325 ml, na moju výšku sú to také troječky, do ručičky, pevnučké a ja som nadmieru spokojná,” prezradila po zákroku. Veď pozrite sami.

Plačková ukázala NOVÉ PRSIA:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Plačková ukázala NOVÉ PRSIA:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

 

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu