Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

ŠIALENSTVO markizáckeho farmára: Dal si POTETOVAŤ líca a... Čoskoro bude otcom!

Peter Matejka sa do povedomia verejnosti dostal vďaka Farme 13. Zobraziť galériu (2)
Peter Matejka sa do povedomia verejnosti dostal vďaka Farme 13. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Peter Matejka sa do povedomia verejnosti dostal vďaka 13. sérii markizáckej Farmy. Tam dorazil ako jeden z pomocníkov a už vtedy pútal pozornosť svojím extravagantným imidžom. Ten si najnovšie nechal vyšperkovať šialenými tetovaniami na oboch lícach a... Čoskoro sa stane aj otcom!

Hoci sa Peter Matejka dostal na Farmu neskôr ako pomocník, patril k jej najvýraznejším členom. Hneď v úvode zaujal svojím extravagantným imidžom, potom sa netajil svojou náklonnosťou ku kolegyni Stanke... No a ani jeho odchod zo statku nebol úplne bežný - ako sluha totiž zabudol zavrieť morky a keďže niektoré umrzli, stálo ho to účasť v šou. 

Odvtedy však uplynuli už dva roky a v živote futbalistu z Nemšovej sa toho veľa zmenilo. Čo sa imidžu týka, stále je verný šialenému výzoru a výrazným kúskom oblečenia. Aktuálne ho však vyšperkoval totálnou bizarnosťou. Na líca si totiž nechal vytetovať slovo "Pokora" a na druhé nápis v hebrejčine. 

ŠIALENSTVO markizáckeho farmára: Dal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram P.M.)

No to zďaleka nie je jedinou veľkou novinkou v jeho súkromí. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pochválil, že s priateľkou Katkou čakajú bábätko. Gratulujeme!

ŠIALENSTVO markizáckeho farmára: Dal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram P.M.)

Viac o téme: Farma 13Peter Matejka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu