Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herečka z Pelíškov TAJILA smrť otca: Navštívila ho a o pár hodín... KONIEC!

Simona Stašová Zobraziť galériu (3)
Simona Stašová (Zdroj: CT)

PRAHA - Herečka Simona Stašová, dcéra Jiřiny Bohdalovej, prišla o svojho otca. Stalo sa tak však už pred rokom a pol. Umelkyňa vysvetlila, prečo o jeho skone doteraz nehovorila.

Simona Stašová sa herečke Jiřine Bohdalovej narodila vo vzťahu s geofyzikom a seizmológom Břetislavom Stašom. „Bol pekný, zaujímavý a bol múdry – po tom som išla, nesmel byť blbec. A hral na gitare, pozor, to je silná zbraň,” prezradila Bohdalová pred časom v relácii Minišou s tým, že Staš bol jej úplne prvým partnerom. 

Jiřina Bohdalová a jej exmanžel Břetislav Staš
Zobraziť galériu (3)
Jiřina Bohdalová a jej exmanžel Břetislav Staš  (Zdroj: Profimedia)

Hoci sa rozviedli, nezanevreli na seba a herečka bývalého manžela navštevovala aj v zariadení, kde na sklonku života pobýval. Koncom roka 2016 Staš skolaboval a hoci boj o život vyhral, začali sa u neho prejavovať príznaky Alzheimerovej choroby. 

Z tohto sveta navždy odišiel pred rokom a pol. „Naposledy sme sa videli 8. decembra 2021, bola som za ockom ako vždy, porozprávať sa, priniesť mu, čo potreboval. Nič nenaznačovalo, že sa vidíme naposledy. Len pár hodín nato zomrel,” povedala teraz Stašová pre Blesk. 

Doteraz po jeho smrti nehovorila. „Bolo to pred Vianocami a ja som nechcela kaziť ľuďom náladu tým, že mám smútok. Tak som to poňala ako čisto súkromnú záležitosť,” vysvetlila herečka. 

Herečka z Pelíškov TAJILA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CT)

Viac o téme: Simona Stašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu