Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkárka si vyrobila riadny TRAPAS: Joj, to čo zapotila?!

Jana Krescanko Dibáková Zobraziť galériu (4)
Jana Krescanko Dibáková (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Konkurencia sa potešila! Štvrtkový večer na obrazovkách televízie Joj patrí už tradične politike. Inak to nebolo ani tento týždeň, keď moderátorka Jana Krescanko Dibáková pred kamerami viedla diskusiu s Veronikou Remišovou a Petrom Pellegrinim. Netradičný ale rozhodne bol spôsob, akým sa jojkárka s televíznymi divákmi rozlúčila...

Jana Krescanko Dibáková sa na obrazovkách televízie Joj objavuje už dlhé roky. Najskôr pôsobila ako redaktorka, minulý rok dostala príležitosť uvádzať politickú reláciu Na hrane, v rámci ktorej pôsobila ako hlavná dramaturgička relácie. Na pozícii moderátora vystriedala predchodcu Michala Magušina.

Jojkárka si vyrobila riadny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Joj)

Jana Krescanko Dibáková
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Keďže sa spomínaná relácia vysiela naživo, nepredvídateľným situáciám, prípadne trapasom sa  v takýchto prípadoch nedá vyhnúť. A úsmevný prešľap sa blondínke podaril aj v závere tohtotýždňového vydania relácie. 

Krescanko Dibáková hostila vicepremiérku Veroniku Remišovú a bývalého premiéra Petra Pellegriniho. Ich debata bola pomerne ostrá a množstvo televíznych divákov sa doma pri svojich obrazovkách určite rozčuľovalo. V závere relácie ich však moderátorka nechtiac pobavila. 

VIDEO: Jojkárka Jana Krescanko Dibáková poďakovala divákom konkurenčnej relácie, ktorú vysiela Markíza.

Jana Krescanko DIbáková si v relácii Na hrane vyrobila úsmevný trapas. (Zdroj: TV Joj)

“Dámy a páni, ďakujem, že ste s nami tento týždeň sledovali Na telo, presuňte sa rozhodne aj na web. Budeme odpovedať aj na vaše otázky. Majte sa fajn. Dovidenia,” povedala blondínka. Tá namiesto názvu vlastnej relácie uviedla politickú diskusiu konkurenčnej televízie Markíza, ktorú moderuje Michal Kovačič a vysiela sa v nedeľu popoludní. 

Markizák Michal Kovačič poďakoval konkurenčnej Jojkárke za upútavku.
Zobraziť galériu (4)
Markizák Michal Kovačič poďakoval konkurenčnej Jojkárke za upútavku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Na hraneJana Krescanko Dibáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu