Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Halčáková prelomila mlčanie: Slová k smrti EXMANŽELA Heribana... S LÁSKOU!

Slávka Halčáková a Dano Heriban Zobraziť galériu (2)
Slávka Halčáková a Dano Heriban (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Herečka Slávka Halčáková bola kedysi vydatá za kolegu Dana Heribana (†43), rozviedli sa približne pred 16 rokmi. No aj tak každý čakal, že mu po jeho stredajšej smrti venuje aj verejnú spomienku. No stalo sa tak až v pondelok...

Sláívka Halčáková a Dano Heriban sa dali dokopy v roku 2003. Približne po 2 rokoch randenia prišla svadba a o ďalšie dva roky, bohužiaľ, rozvod. Herci si však nikdy navzájom nevenovali v médiách žiadne nepekné slová. 

Halčáková prelomila mlčanie: Slová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Petr Kozlík pre film Muž, ktorý stál v ceste)

A tak, keď Dano minulú stredu zomrel, mnohí očakávali aj od Slávky, že mu venuje nejaký status na sociálnej sieti, ako to urobili mnohí ich kolegovia. Herečka však zverejňovala iba upútavky na svoj seminár Esencia divokej ženy. 

Po jeho skončení naznačila, že myslela aj na Dana. „Ďakujem aj mojim blízkym, ktorí sú už na druhom brehu, kurz Esencia DIVOKEJ ŽENY bol oslavou aj vášho života a tej stopy, ktorá mi po vás zostala, máte v mojom srdci miesto. Aj vďaka vám som takou Slávkou, akou som teraz,” napísala na sieti Instagram. 

No zakrátko pridala aj oveľa osobnejšie slová venované práve iba jej exmanželovi: „Leť… Ďakujem ti, že sme kúsok cesty prešli spolu… aj vďaka tebe som tou Slávkou, ktorou som teraz. Ešte nenachádzam slov…. vyprevádzam ťa s láskou… leť…” Jej slová znejú veľmi dojímavo a cítiť v nich aj bolesť, ktorá sa jej evidentne prekonáva len veľmi ťažko. Svedčí o tom aj fakt, že príspevok k Heribanovej smrti zverejnila až toľko dní po jeho úmrtí. 

 

Viac o téme: Slávka HalčákováDano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu