Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dojemná ROZLÚČKA s Heribanom v rodnej Trnave: Kirschner v slzách... Bolestivý pohľad na vdovu Kamilu!

Rozlúčka s Danom Heribanom v Trnave Zobraziť galériu (6)
Rozlúčka s Danom Heribanom v Trnave (Zdroj: Ján Zemiar)

TRNAVA - Včera večer sa v Trnave konala hudobná rozlúčka s hercom Danom Heribanom (†43). Zaspomínať si na neho prišlo mnoho známych tvárí, ale aj bežných ľudí. Ako pocta pre talentovaného umelca bol pripravený program v podobe jeho piesní, ktoré zaspievali napríklad Braňo Jobus, Zuzana Mikulcová či Jana Kirschner. Tá skončila po vystúpení v slzách. Na udalosti nechýbala ani vdova Kamila, na ktorú bol bolestivý pohľad.

Dojemná ROZLÚČKA s Heribanom v rodnej Trnave: Kirschner v slzách... Bolestivý pohľad na vdovu Kamilu! (Zdroj: Maarty)

Herec Dano Heriban opustil tento svet príliš skoro. Zomrel vo veku 43 rokov a zanechal tu po sebe troch synov a manželku Kamilu. Ani po viac ako mesiaci na neho jeho blízki, priatelia a fanúšikovia nezabúdajú. V Trnave, kde sa Dano narodil, na jeho počesť zorganizovali hudobnú rozlúčku.

Galéria: Rozlúčka s Danom Heribanom v rodnej Trnave

„Trnava bola pre Dana Heribana jeho prvým javiskom, tu sa rozvíjal jeho herecký aj hudobný talent, jeho priateľstvá a prvé lásky. Rozlúčime sa s ním spevom a hudbou, komorne a zároveň vo veľkom, a trochu aj s úsmevom, pretože tak by si to možno aj sám želal,” znel popis k udalosti na sociálnej sieti Facebook, ktorá niesla podtitul Hodina nočného pokoja.

Rozlúčka s Danom Heribanom v Trnave
Zobraziť galériu (6)
Rozlúčka s Danom Heribanom v Trnave  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zaspomínať si na neho prišli napríklad herci Zuzana Norisová, Ondrej Kovaľ, Roman Pomajbo, Kristína Tormová či jeho blízka kamarátka Zuzana Kubovčíková Šebová. Poctu mu na pódiu vzdali mnohí speváci. Texty jeho piesní pred stovkami ľudí zaspievali Braňo Jobus, Zuzana Mikulcová či Jana Kirschner.

A práve posledná menovaná po vystúpení neudržala slzy. Začali sa jej kotúľať po lícach a aj keď sa ich snažila zastaviť, nepodarilo sa jej to.

Jana Kirschner
Zobraziť galériu (6)
Jana Kirschner  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jana Kirschner
Zobraziť galériu (6)
Jana Kirschner  (Zdroj: Ján Zemiar)

V Trnave na nádvorí nechýbala ani vdova Kamila, ktorá síce rozdávala decentné úsmevy na všetky strany, ale bolo v nich vidieť bolesť i smútok. Viac z rozlúčky si môžete pozrieť v galérii a vo videu vyššie.

Kamila Heribanová
Zobraziť galériu (6)
Kamila Heribanová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Kamila Heribanová
Zobraziť galériu (6)
Kamila Heribanová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dano Heribanom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu