Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Patrícia Janečková po liečbe rakoviny: ZÁSNUBY... Nie je čas strácať čas!

Patrícia Janečková má opäť dôvod na úsmev.
Patrícia Janečková má opäť dôvod na úsmev. (Zdroj: Instagram P.J./Profimedia)

VELKÉ KARLOVICE - Patrícia Janečková (24) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2010, keď vyhrala šou Talentmania. Vtedy jej kariéra odštartovala bleskovou rýchlosťou. Vo februári 2022 však musela spomaliť, lekári jej diagnostikovali rakovinu. Aktuálne to vyzerá, že všetko je na najlepšej ceste a speváčka môže chystať svadbu... Jej priateľ ju totiž požiadal o ruku!

Speváčka Patrícia Janečková si od februára 2022 prešla veľmi náročným životným obdobím. Lekári jej diagnostikovali rakovinu prsníka a odvtedy podstúpila operáciu, šestnásť chemoterapií a mastektómiu. Najväčšou oporou jej v tom období bola rodina a jej priateľ Vlastimil, s ktorým randí už dva roky. No a vyzerá to tak, že čoskoro sa z neho stane manžel. 

Operná diva sa totiž na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou zásnubného prsteňa a napísala slová, ktoré v kontexte jej zdravotného stavu vyznievajú mrazivo. „Nie je čas strácať čas. Bude svadba! Zásnuby, povedala som áno,“ napísala šťastná budúca nevesta. Dvojici gratulujeme a prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Viac o téme: Patrícia Janečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu