Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

DRASTICKÉ PREMENY súťažiacich v Survivore: Takto ich šou ZNIČILA!

Súťažiaci zo šou Survivor sa drasticky zmenili Zobraziť galériu (5)
Súťažiaci zo šou Survivor sa drasticky zmenili (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už to budú skoro dva mesiace, čo známe tváre, ale aj bežní ľudia bojujú o výhru 100-tisíc eur na ostrove prežitia. Neľahké podmienky na fungovanie zapríčiňujú aj to, že súťažiaci sa pomaly, ale isto prestávajú na seba podobať. Strhané tváre, vychudnuté telá - aj takto šou Survivor účinkujúcich zničila...

Na konci januára odštartovala na streamovacej platforme televízie Markíza, ale aj na obrazovkách televízie Nova najdrsnejšia šou Survivor. Takmer 8 týždňov hladovania a spolužitia v naozaj ťažkých podmienkach si už vyžiadalo na súťažiacich svoju daň. Hrdinovia a rebeli to zaručene nemajú ľahké a každodenný boj je pre nich fyzicky, ale aj psychicky náročný, čo sa podpísalo aj na ich vzhľade...

Ako je už dobre známe, na strane celebrít sa objavili televízne hviezdy, a to presnejšie víťaz minuloročnej Farmy Filip Jánoš a dvaja súťažiaci z Love Islandu Petr Havránek a Martin Kulhánek. Táto trojica statných chlapov bola Slovákom najbližšia, keďže ich už poznajú z markizáckych obrazoviek. České zastúpenie obohatil aj bývalý futbalista Petr Švancara.

Práve na vyššie spomenutých mužoch sa ich účinkovanie v šou Survivor podpísalo najviac. Hladovky, veľa pohybu, náročné súboje a únava - toto všetko sa odráža na ich terajšom výzore. Prepadnuté tváre, vychudnuté telá, no prosto ich vzhľad nevyzerá zdravo. Ale, čo si budeme hovoriť, vedeli, do čoho idú a čo ich čaká. Nižšie si môžete pozrieť, ako sa súťažiaci zmenili od prvej epizódy.

Filip Jánoš alias Fifqo

Na slovenskom youtuberovi je badateľná zmena hlavne v oblasti jeho tváre. Zatiaľ čo na úvodnej fotke šou Survivor mal žiarivo modré vlasy, jeho farba sa začala postupom času vymývať. Tiež začal zarastať aj pochudol.

DRASTICKÉ PREMENY súťažiacich v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Petr Havránek alias Pítr

Súťažiaci z Love Islandu výrazne stratil na svojej telesnej hmotnosti. Kým v prvých epizódach bol pribratý, dnes je vychudnutý na kosť. Rovnako ako Filip tiež zarástol na brade, čo mu podľa niektorých jeho fanúšikov pristane. Nižšie si môžete pozrieť jeho fyzickú premenu aj vo videu.

DRASTICKÉ PREMENY súťažiacich v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Martin Kulhánek alias Kulhy

Víťaz prvej série Love Islandu nenastúpil v rovnakom čase ako jeho súperi. V šou sa mu celkom darí, aj keď je to tam pre neho psychicky náročné, keďže doma nechal svoju snúbenicu. No nevzdáva sa a bojuje naplno. Na Martinovi je badateľný najmä prehlbujúci sa smútok v jeho očiach. Pár kíl išlo dole aj u neho.

DRASTICKÉ PREMENY súťažiacich v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Petr Švancara alias Švanci

No a na záver tá najlepšia (najhoršia) premena, ktorú v tomto prípade môžeme nazvať aj tou najdrastickejšou. Bývalý futbalista prišiel na ostrov s pivným bruškom a s bucľatými líčkami a odišiel z neho doslova s mierami modela. Ak ste zvedaví na premeny ostatných súťažiacich, nezabudnite si pozrieť ďalšiu epizódu šou Survivor!

DRASTICKÉ PREMENY súťažiacich v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Nova)

Viac o téme: SurvivorMartin KulhánekPetr HavránekFilip JánošPetr Švancara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu