Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

PEKELNÁ dovolenka jojkárskej moderátorky: Hlava v záchode a infúzie!

Martina Gavriely Zobraziť galériu (3)
Martina Gavriely (Zdroj: Instagram MG)

BALI - Pre niekoho je dovolenka na Bali splnený sen, pre iného čisté peklo. Hrozné chvíle si tam prežila aj moderátorka jojkárskeho Hotelu Paradise Martina Gabriely, ktorá sa nakazila dyzentériou.

Mali to byť týždne pohody a relaxu. Moderátorka Martina Gavriely sa zo Zanzibaru v rámci svojej dovolenky presunula na Bali. A okamžite oľutovala! Každý jeden deň bojovala s myšlienkou, že sa okamžite pobalí a odletí domov. „Po Zanzibare letieť na Bali je samovražda,” vyhlásila v úvode svojho príspevku na sieti Instagram. 

PEKELNÁ dovolenka jojkárskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)

Nakazila sa totiž dyzentériou, čo je črevná infekcia známa aj pod názvami červienka či úplavica. „Takže týždeň som trávila na wc a objímala misu. Myslím, že s Marcusom môžeme vydať wc mapu. Veta: Aké majú záchody? mi bude znieť v hlave ešte dlho,” uviedla. 

Dovolenku im pokazil aj vytrvalý dážď, ale blondínka nakoniec prekvapivo vyhlásila, že sa do Bali zamilovala! „Neviem, ako sa to stalo, kde nastal ten zlom, či keď som mala hlavu v mise, alebo bola pripojená na infúziu, alebo už prvá návšteva pred 25 rokmi, ale je to láska,” priznala zmenu svojho názoru na túto destináciu. Ale s istými výhradami. „Na Bali neleťte za plážami, tie sú len na Gili. Kuta je najväčšia žumpa, čo som kedy videla,” dodala. 


PEKELNÁ dovolenka jojkárskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MG)

Viac o téme: Martina Gavriely
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu