Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezda seriálu Dunaj má VEĽKÚ NOVINKU: Budeme mať bábätko!

Krásna novinka! Zobraziť galériu (3)
Krásna novinka! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markíza počas posledných mesiacov vypustila do sveta niekoľko mimoriadne úspešných seriálov. Jedným z tých najpopulárnejších je "Dunaj, k vašim službám", ktorý sa teší veľkej obľube, a to aj vďaka tomu, že veľký priestor dostali menej opozerané herecké tváre. Jednou z nich je i talentovaný a charizmatický Marek Rozkoš...

Herec v seriáli stvárňuje jednu z hlavných postáv. Marek sa na obrazovke objavuje ako Peter Kučera, syn majiteľa obchodného domu Dunaj. V seriáli si jeho srdce získala krásna predavačka Klára, ktorú hrá herečka Kristína Svarinská. No a v láske nemá šťastie len v televízii, ale aj v skutočnom živote. 

Marek Rozkoš tvorí pár s Katarínou Čudejkovou, spoločne pracujú v divadle v meste Zvolen. V roku 2017 sa vzali a sú rodičmi rozkošnej dcérky Hanky. Ich rodinka sa už ale onedlho rozrastie. Herec to prezradil v relácii Neskoro večer na RTVS, kde bol hosťom Petra Marcina.

Hviezda seriálu Dunaj má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Keď sa ho moderátor spýtal, koľko majú s manželkou detí, jeho odpoveď bola vtipná, no jednoznačne potvrdila, že Katarína nosí pod srdcom ďalšie dieťatko. „Jeden a pol, teda druhé je na ceste, narodí sa v máji,” povedal Rozkoš. Budúcim dvojnásobným rodičom srdečne gratulujeme a prajeme celej rodine najmä veľa zdravia.

Hviezda seriálu Dunaj má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Dunaj k vašim službámMarek Rozkoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu