Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Boj o ŽIVOT Dary Rolins: Dusila sa... Museli jej privolať záchranku!

Dara Rolins bojovala o svoj život! Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins bojovala o svoj život! (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Dara Rolins (50) prežívala doslova muky. Bojovala o svoj holý život. Tesne pred jednou z dôležitých udalostí v jej živote jej museli privolať záchranku!

Spevácka diva Dara Rolins prežívala tie najhoršie chvíle pred najdôležitejšou udalosťou v jej živote. Ešte v januári tohto roku odohrala životný koncert vo vypredanej pražskej O2 aréne. Ten dopadol nad jej očakávania, sama neverila, že o jej vystúpenie bude mať záujem toľko ľudí.

No ako najnovšie priznala, tento večer nemusel dopadnúť tak dobre, ako dopadol. Tesne pred koncertom sa speváčka totiž začala dusiť. „Hodinu pred koncertom sa mohol koncert zrušiť. Ja som sedela v šatni a po generálke som cítila, že mám unavené hrdlo,” vyjadrila sa v rádiovej šou Adely a Sajfu s tým, že v tej chvíli okamžite začala šepkať.

Dara Rolins
Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins  (Zdroj: Ján Zemiar)

"Prvú pomoc" na boľavé hrdlo jej poskytla dvorná fotografka Petra Ficová. Podala jej prírodný sprej, ktorý si Dara hneď nastriekala do úst. A to nemala robiť... Neskutočne začala kašľať, bolo jej ťažko a nevedela sa poriadne zhlboka nadýchnuť.

„Toto trvalo, tento cirkus, desať minút vkuse. Po desiatich minútach som len periférne cítila, že sa pohyb v šatni začína zhusťovať, chodili tam noví ľudia, ktorí sa chodili presvedčiť, či to je naozaj pravda, že Dara sa dusí. Ja som ich stále s rukou hore ubezpečovala, že o chvíľu sa to skončí,” opisovala chvíle hrôzy.

Speváčke museli nakoniec privolať záchranku. „Dorazila záchranka, presunuli ma do záchranky, infúzka a dorazila ďalšia doktorka, ktorá bola špecialistka na dýchacie cesty. Ja som  vstávala, že musím ísť, lebo o hodinu mi začína koncert a ona ma držala s rukou na hrudi, že ona rozhodne, či vôbec nejaký koncert bude, že sa mám upokojiť,” pokračovala.

Jediný človek, ktorý s ňou bol v sanitke, bol Leoš Mareš, ktorý mal celý koncert pod palcom. Bol v obrovskom strese a bál sa, že sa udalosť nakoniec neuskutoční. „Celá tá vec trvala  podľa mňa dobrých 40 minút. Nadýchla som sa potom, čo mi infúzka zabrala. Neviem, čo ostatné do mňa ešte tá doktorka vsotila, pretože ja som jej v ten moment bola úplne odovzdaná, že robte si so mnou čo chcete, hlavne ma pustite na javisko,” dodala.

Boj o ŽIVOT Dary
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Lombardi Fashion)

Doktorka dala Dare napokon zelenú a mohla ísť na pódium. Lekári zistili, že v danom spreji bol propolis, ktorý jej vyvolal takúto vážnu alergickú reakciu. Pre speváčku to bol naozaj hrozný a stresujúci zážitok.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu