Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy futbalista (26) sa pochválil sexi úlovkom: Táto kráska získala jeho srdce

Ben Chilwell Zobraziť galériu (3)
Ben Chilwell (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - A je to vonku! Defenzívna hviezda londýnskej Chelsea Ben Chilwell (26) sa na sociálnej sieti pochválil sexi úlovkom, ktorý mu rozhodne bude závidieť nejeden chlap. Kráskou, ktorá sa objavuje po boku futbalistu slávneho klubu, je 24-ročná austrálska modelka Cartia Mallanová.

Tá presne na Valentína oznámila svoj vzťah s Chilwellom a k podobnému kroku sa konečne oficiálne odhodlala aj hviezda Chelsea.

Ben Chilwell a Cartia Mallan tvoria pár
Zobraziť galériu (3)
Ben Chilwell a Cartia Mallan tvoria pár  (Zdroj: Instagram/Ben Chilwell)

Dvadsaťšesťročný obranca zverejnil záber, na ktorom bozkáva svoju partnerku na líce v nejakej reštaurácii alebo bare. Jeho drahá polovička reagovala vyznaním lásky a tiež pred celým svetom prezradila sladkú prezývku, akú si Chilwell vo vzťahu vyslúžil. 

Milujem ťa Benjaween
Zobraziť galériu (3)
Milujem ťa Benjaween  (Zdroj: Instagram/Ben Chilwell)

O ich romániku sa hovorilo už od minuloročného októbra. Mallan v októbri krátko po presťahovaní do anglickej metropoly zdieľala video zo svojho nového života v Londýne, fanúšikovia vtedy upozornili, že bola na súkromnej večeri v Chilwellovom dome v Leicestri, kde ju futbalová hviezda pohostila domácimi kokteilmi. Austrálsku modelku videli povzbudzovať svojho drahého aj počas šlágra Chelsea s United spoločne s matkou Kylie, ktorú Chilwell sleduje na Instagrame.

Daily Mail Australia exkluzívne odhalil, že párik je spolu oficiálne od decembra minulého roka, keď modelka po boku futbalistu odletela do Dubaja tesne pred štartom tréningového kempu londýnskej Chelsea v Abú Zabí. Austrálčanka nechýbala pri svojom miláčikovi ani počas nepríjemného obdobia, keď kvôli zraneniu stehennej šľachy Chilwell napriek nominácii prišiel o šancu reprezentovať Anglicko na MS v Katare. 

Austrálska kráska má na Instagrame viac ako pol milióna sledovateľov a populárna modelka už spolupracovala s takými známymi značkami ako Gucci, Yves Saint Laurent a Viktor&Rolf. Okrem modelingu miluje cestovanie, keď v nedávnom čase navštívila Paríž, Budapešť, Mallorcu aj Mykonos.

Chilwell bol v minulosti spájaný s ďalšími modelkami a to Holly Scarfone a tiež bývalou priateľkou Lewisa Hamiltona Camilou Kendra. V tejto sezóne nastúpil v drese Chelsea na 16 zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal aj dve asistencie. V úvodnom šlágri kvalifikácie na ME 2024 proti Taliansku sa ako náhradník na ihrisko nedostal.  

Viac o téme: Cartia MallanBen ChilwellChelsea Londýn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu