Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácka NEVESTA je známa firma: VYMETALA reality šou… VIDEO Takto sa predviedla v SUPERSTAR!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je prvá epizóda dlhoočakávanej šou Ruža pre nevestu, ktorá dokázala, že diváci sa majú na čo tešiť. Predsa len, 18 rôznych žien, ktoré bojujú o jedného muža, je predzvesťou toho, že nebude núdza o poriadne bizarné situácie plné humoru, ale aj intríg a hnevu. A hoci si fanúšikovia pozreli ešte len prvý diel, už teraz je jasné, že niektoré "nevesty" im pôjdu poriadne "hore krkom"...

Jednou z najvýraznejších žien je rozhodne Katarína Talanová, ktorá na svoje kolegyne pôsobí ako princezná. V šou síce zatiaľ veľa vody nenamútila, no divákov už stihla rozplakať - niektorých dojatím, iných od smiechu. Počas prvej epizódy sa totiž rozhodla, že Tomášovi Tarrovi venuje dar v podobe piesne, ktorú sama zložila.

Markizácka NEVESTA je známa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

A hoci by ste ju nezaradili do "hviezdnej roty", keďže spev jej celkom ide, mnohí diváci neverili, že sa ním skutočne aj živí. Lenže opak je pravdou. Sebavedomá plavovláska dokonca pred pár rokmi vymetala rôzne talentové súťaže, kde sa svojím umením snažila zapôsobiť a zviditeľniť.

Svojská Katka, ktorú podľa jej vlastných slov "Boh neobdaril len talentom, ale aj krásou," dokonca svojho času pôsobila aj v šou X-factor či Superstar. V čase tej druhej menovanej šou sa písal rok 2006, Katarína bola brunetka a... No veď pozrite sa, čo predviedla pred porotou, kde o jej postupe rozhodla popová diva Dara Rolins!

 

Viac o téme: SuperstarRuža pre nevestu Tomáš TarrKatarína Talanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu