Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácka nevesta HEJTOVALA nafúkaný gang: A ona... Sama sa nechala po šou NAPICHAŤ!

Petrana Zobraziť galériu (4)
Petrana (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Petrana (21) je azda najvýraznejšou postavou v markizáckej šou Ruža pre nevestu. Avšak jej prenikavé modré oči nie sú jediným poznávacím znamením, vďaka čomu si ju diváci televízie Markíza pamätajú. Mnohým utkvela v pamäti aj vďaka tomu, že si už počas druhej epizódy servítku pred ústa nekládla a pred všetkými vyjadrila svoj názor na istú skupinu, ktorú volá nafúkaný gang. Nafúkaný preto, lebo zmienené dievčatá majú zväčšené pery. No a ona, zatiaľ čo sa jej vyostrené názory objavujú v televízii, sa dala napichať tiež.

Petrana Galatea momentálne hviezdi na markizáckych obrazovkách v šou Ruža pre nevestu. Úspešná youtuberka síce už má svoju základňu fanúšikov, ktorí radi sledujú jej ASMR videá, ale zrejme túžila zviditeľniť sa aj v televízii. Momentálne je tak známa celému Slovensku.

Mnohí si všimli nielen jej prenikavé modré oči, ale aj jej výrazné správanie. Oproti iným svojim súperkám si servítku pred ústa nekladie a nahlas povie, čo si myslí. Jej príležitosť vyjadriť si svoj názor nastala, keď im moderátor Krištof Králik priniesol hru pravda alebo odvaha. Dievčatá neváhali a hneď ju začali aj hrať.

Po čase prišla na rad aj 21-ročná študentka a vytiahla si otázku, na ktorú sa rozhodla odpovedať pravdivo. „Ktoré z dievčat sa hrajú na niečo, čo nie sú?” znela otázka na kartičke. „Rozmýšľala som nad tým, či sa mi oplatí povedať to, čo si naozaj myslím,” zaváhala síce Petrana na okamih, nakoniec ale spustila. Prvú spomenula Líviu a neskôr Marcelu. Ale to zrejme nemala robiť!

Markizácka nevesta HEJTOVALA nafúkaný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

V tureckej vile sa tak rozpútala hádka. „Ja volám Naty, Niki a Marcelu nafúkaný gang, pretože nielenže sú nafúkané tu (na ústach, pozn.red.), ale majú aj nafúknutú hlavu a sú falošné,” označila 3 spomenuté dievčatá týmto pomenovaním. No kým diváci sledujú jej hejty na adresu ostatných neviest v televízii, v realite sa sama dala napichať.

Najnovšie si Petrana dala spraviť pery, čo mnohých zarazilo. „Prečo hovoríš o nafúkanom gangu, keď sama si nafúkaná?” znela anonymná otázka, ktorú dostala na sociálnej sieti. „Počas natáčania som bola vyfúknutá, ale asi som sa nechala inšpirovať a dala sa prifúknuť cca dva mesiace dozadu,” poznamenala. 

Ak nechcete premeškať ďalšiu časť markizáckej šou, nezabudnite si v piatok večer o 20:30 spraviť pohodlie a naladiť Markízu.

Markizácka nevesta HEJTOVALA nafúkaný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.A.)

Markizácka nevesta HEJTOVALA nafúkaný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.A.)

Viac o téme: Ruža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu