Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pôrod slovenskej herečky: Zabudli na ňu.... Prebrala sa až na JIS-ke!

Yvetta Blanarovičová Zobraziť galériu (4)
Yvetta Blanarovičová (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Slovenská herečka Yvetta Blanarovičová je matkou jedného syna. Matyáša porodila presne pred 35 rokmi a jej spomienky na pôrod sú dosť šokujúce.

Krásna herečka Yvetta Blanarovičová už dlhé roky pôsobí v Prahe. A známa je najmä úlohami, v ktorých jej pôvab úplne zamaskovali. Skrývala sa napríklad pod maskou čerta v rozprávke Princezna ze mlejna alebo čarodejnice v snímke O princezně Jasněnce a létajícím ševci. 

Pôrod slovenskej herečky: Zabudli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Y.B.)

Pôrod slovenskej herečky: Zabudli
Zobraziť galériu (4)

Tou najdôležitejšou a najkrajšou rolou v jej živote je ale úloha matky. Yvetta má už dospelého syna Matyáša. „Letí to, ale presne pred 35 rokmi si sa narodil,” prihovorila sa mu na sieti Instagram. 

A pridala spomienky na pôrod, ktoré mnohých šokovali. „Bol 29. február ráno, bolo veľa pôrodov, mala som bolesti, ale tešila som sa na teba. Prišla sestra pozdraviť "hérečku", hneď mi pripomenula, že pred mesiacom rodila tiež jedna taká a kričala ako na lesy, že dúfa, že dám s týmto typom predvádzania sa pokoj,” prezradila o prístupe personálu. 

Yvetta Blanarovičová so synom
Zobraziť galériu (4)
Yvetta Blanarovičová so synom  (Zdroj: Instagram Y.B.)

A tak bola Yvetta po tomto upozornení ticho ako myška. „Ticho som sa v oddelenej kóji snažila nemyslieť na bolesti. Od ôsmej rána do pol druhej po polnoci. Zabudli na mňa. Potom náhodou niekto vošiel, počula som iba krik a rýchlo ma presunuli na sálu. Prebrala som sa na JIS-ke,” spomínala herečka. 

Niektorí z jej fanúšikov nemohli pochopiť, ako sa dá zabudnúť na rodiacu ženu. „Lebo som bola ticho, v miestnosti vedľa pôrodnej sály, a pán doktor mal toho akosi veľa,” vysvetlila Blanarovičová v komentároch. Našťastie, pôrod dopadol dobre, syn je zdravý a to bolo pre herečku najdôležitejšie. „Toľko lásky som pocítila, keď som ťa držala v náručí,” vyznala sa na záver. 

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu