Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenskej herečke zomreli obaja bratia: Mame rakovinu tajili!

Yvetta Blanarovičová Zobraziť galériu (2)
Yvetta Blanarovičová (Zdroj: Instagram YB)

PRAHA - Herečka Yvetta Blanarovičová vyrastala s dvomi bratmi. Dnes jej však už zostala iba nevlastná sestra. Jednému bratovi sa stala osudnou adrenalínová zábava, ten druhý bojoval s rakovinou. No vlastnej mame to nepriznali...

Tragické osudy! Herečka Yvetta Blanarovičová v týchto dňoch vzdala hold svojej mame, ktorej život pripravil naozaj nepekné chvíle. A nevera manžela nebola zďaleka tá najhoršia. 

„Strata manžela, dvoch synov, mojich bratov, bolesť, ktorá sa nikdy nestratí, nezabudne,” uviedla Yvetta na sieti Instagram s tým, že po Karlovej smrti jej mama rok nerozprávala a upadla do absolútnej letargie. Ako sa v minulosti pre médiá vyjadrila, mladší z bratov miloval hory a lyžovanie, potom si obľúbil parašutizmus. V roku 1977 sa mu však pri zoskoku neotvoril padák. 

Slovenskej herečke zomreli obaja
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram IB)

Neskôr prišla ďalšia rana. Albert vážne ochorel. „Po rokoch druhý brat umieral v nemocnici a ja som mu prisahala, že to mame nepoviem. Hrala som každý deň v Prahe a jazdila za ním do Bratislavy. Potom mala mama sen. Albert prišiel za ňou a povedal, že má rakovinu,” prezradila herečka. Až v tomto momente sa neudržala a mame povedala pravdu. Albert podľahol rakovine pľúc koncom roka 1999. 

Aktuálne má Blanarovičová svoju mamu pri sebe a stará sa o ňu. „Teraz je mamka so mnou v Prahe kvôli covidu a lekárskej starostlivosti. A ja som šťastná, že ju mám,” ukončila svoj príspevok. 

Galéria: Yvetta Blanarovičová

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu