Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská herečka tesne pred galavečerom: Celá tvár aj šaty OD KRVI!

Yvetta Blanarovičová Zobraziť galériu (2)
Yvetta Blanarovičová (Zdroj: Instagram YB)

PRAHA - Herečka Yvetta Blanarovičová je známa aj tým, že sa dlhoročne venuje charite a organizuje galavečer na pomoc znevýhodneným deťom. Ten tohtoročný ale poznamenalo jej nepríjemné zranenie.

Aj tento rok sa konal galavečer La Sophia pod záštitou herečky Yvetty Blanarovičovej. Tá pred začiatkom vystúpení talentovaných detí pobehovala po mieste konania a ladila posledné detaily. 

A náhle skončila celá krvavá. „Ešte som upozorňovala deti, nech nechodia z hľadiska na javisko, že sú tam debny, nech sa  nebuchnú. A ako som sa tak ponáhľala a lietala tam, zrazu rana ako z dela a sama som sa treskla o tú debnu,” prezradila pre Blesk. 

Bolesť chcela len predýchať a ísť ďalej, ale... „Myslela som si, že je to v pohode, lenže zrazu mi po celej tvári začala stekať krv. Bolo jej strašne veľa. Rozsekla som si hlavu a v momente som mala celú tvár od krvi, šaty od krvi, moje kamarátky museli utierať podlahu, ktorá bola od krvi. Strašné,” opísala Yvetta. 

Slovenská herečka tesne pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram YB)

Na mieste bola našťastie zdravotná sestra. Tá skonštatovala, že šitie nie je potrebné. „Ale musela som si ísť znovu umyť vlasy, prezliecť sa a keďže ma tá hlava tak strašne bolela, musela som si vyrobiť taký účes, aby som si nemusela fúkať vlasy a aby mi zakryl tú ranu,” poznamenala herečka. 

Aby galavečer zvládla, vzala si tabletky proti bolesti. „Celé to mám v takej hmle,” prezradila. 

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu