Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Priznanie víťazky markizáckej SuperStar: BULÍMIA... Milovala som ten pocit hladu!

Tereza Mašková Zobraziť galériu (3)
Tereza Mašková (Zdroj: Tv Joj, Instagram TM)

PRAHA - S kritikou postavy sa, bohužiaľ, stretávajú mnohí. O niečo väčší tlak nastáva, keď sa človek rozhodne pôsobiť v šoubiznise. Aj Tereza Mašková, víťazka SuperStar, počúvala, že speváčky musia byť pekné a štíhle. Túžba po dokonalej postave ju potom priviedla k bulímii.

Tereza Mašková už ako dieťa vedela, že chce byť speváčka. Po základnej škole začala navštevovať konzervatórium. Ako 14-ročná skúšala šťastie v talentovej šou. „Už ako dieťa som sa zúčastnila Talentu, kde som spievala a potom som na sociálnych sieťach zažila šikanu. Písali mi, že som škaredá, že vyzerám, tak a tak. Začala som preto sama seba vnímať úplne inak. Pýtala som sa seba aj mamky, či som naozaj taká škaredá alebo divná a podobne. Plakala som, hrozne som to prežívala,” prezradila vo včerajšom vydaní relácie 13. komnata na ČT. 

Priznanie víťazky markizáckej SuperStar:
Zobraziť galériu (3)

V roku 2018 vyhrala Tereza SuperStar a jej kariéra mohla odštartovať. Od producentov však počúvala podobné reči. „Hovorili, že speváčka by mala vyzerať tak a tak, musí byť pekná, štíhla... A tak sa u mňa objavila bulímia,” priznala. „To som vtedy vnímala ako najrýchlejší a najjednoduchší spôsob, ako schudnúť. Hovorila som si: Dobre, tak buď nebudem jesť, alebo sa najem a pôjde to von. Milovala som ten pocit hladu, ako ti škvŕka v žalúdku a máš pocit, že už všetko bude dobré a že budeš šťastná,” opísala Mašková. 

Takýto život viedla tri roky. Uvedomovala si, že to, čo robí, nie ej správne a opakovane s tým prestávala a znovu začínala. „Bola som biela ako stena. Už som často ani nevnímala. Nikam som radšej nechodila,” priznala, aké to malo následky. Samozrejme, časom si okolie všimlo, že okamžite po tom, ako niečo zje, uteká na záchod. „Už som sa z toho nemala ako klamstvami vykrútiť. Potom sa mi veľmi uľavilo, keď som sa s tým zverila mamke,” uviedla speváčka s tým, že neskôr vyhľadala aj pomoc odborníkov. 

Priznanie víťazky markizáckej SuperStar:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram TM)

Viac o téme: Tereza Mašková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu