Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

ZABUDNUTÍ finalisti z tretej série SuperStar: Aha, ako sa za 16 rokov ZMENILI!

Finalisti SuperStar Zobraziť galériu (9)
Finalisti SuperStar (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V roku 2007 sa na televíznych obrazovkách televízie Markíza objavila tretia séria SuperStar. Porotcovia v tom čase posunuli do ďalších kôl spevákov, ktorí ich svojim výkonom ohúrili najviac. Niektorí finalisti speváckej šou sa pohybujú v slovenskom šoubiznise dodnes. Ale čo tí, na ktorých sa zabudlo? Aha, ako vyzerajú dnes!

Pred 16 rokmi sa diváci televízie Markíza mohli tešiť na novú sériu speváckej šou SuperStar. Za porotcovským pultíkom v tom čase sedeli nezabudnuteľné mená v zložení Laco Lučenič, Dara Rolins a Paľo Habera. Hlas, ktorý celú šou sprevádzal patril Brunovi Ciberojovi a miesta moderátorov zastúpili Adela Vinczeová, v tom čase Banášová a Martin Pyco Rausch.

Po kastingoch sa do ďalších kôl prebojovali len tí najlepší a postupne sa zrodila finálová desiatka. Niektorí zo súťažiacich sú v slovenskom šoubiznise známi dodnes, napríklad Robo Šimko so svojou skupinou D.A.R.S, Natália Hatalová, Michal Chrenko, z ktorého je už v týchto dňoch čerstvý otecko a najväčší úspech žne speváčka Dominika Mirgová.

ZABUDNUTÍ finalisti z tretej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ale čo tí zvyšní, na ktorých sa zabudlo? Redakcii Topky.sk sa podarilo skontaktovať s jednou z niekdajších finalistiek. Presnejšie ide o Ivanu Kováčovú (33). Rodáčka zo Žiaru nad Hronom sa za tie roky poriadne zmenila. Zbavila sa tmavej hnedej farby a dnes je z nej blondínka. A čo nám teda o svojom živote po SuperStar prezradila?

ZABUDNUTÍ finalisti z tretej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza/Instagram I.K.)

„Po SuperStar som vyštudovala vysokú školu v Nitre, vydala svoj sólový album a súčasne som chodila spievať do zahraničia, konkrétne do Švajčiarska, Nemecka a Holandska. Ale po ôsmich rokoch sa mi zachcelo usadiť na Slovensku a vybrala som si Bratislavu, kde som už vyše dvoch rokov spokojná. Pracujem ako zdravotná sestra v súkromnej dentálnej klinike a popritom spievam v eventovej kapele Tip Top Band," povedala pre Topky.sk.

Nedalo nám sa neopýtať aj na jej súkromie. Momentálne je slobodná. „Prešla som si pár vzťahmi a teraz som bez záväzkov, ale všetko je v poriadku tak, ako to je, teším sa zo života, a to čo má prísť, nech príde," dodala. 

Kontaktovali sme aj ďalších finalistov, a to Martina Konráda, Alex Zelezníkovú, Tomáša Kraka, Vierku Berkyovú a Marcela Berkyho, ktorý si prešiel zmenou pohlavia a dnes je z neho Marcela Tóthová. Oni nám, žiaľ, na naše otázky neodpovedali. Nášmu oku však neuniklo, že aj oni sa poriadne zmenili. Takto dnes vyzerajú!

Tomáš Krak (41)

Spevák mal v čase účinkovania v SuperStar 25 rokov. Dnes je výrazne pochudnutý a má šedivé vlasy. Ako sme si všimli na jeho facebookovom profile, učaroval mu šport a dal sa na bežecké maratóny.

ZABUDNUTÍ finalisti z tretej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza/Facebook T.K.)

Marcel Berky, dnes Marcela Tóthová (34)

Marcel sa od čias SuperStar zmenil najviac. Prešiel si nielen vizuálnou zmenou, ale aj zmenou pohlavia. Z Marcela Berkyho je dnes Marcela Tóthová. Na sociálnej sieti sa prezentuje ako šťastne zadaná.

ZABUDNUTÍ finalisti z tretej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza/ Facebook M.T.)

Vierka Berkyová, dnes Oláhová (32)

Víťazka tretej série SuperStar sa po súťaži tiež stratila z povedomia širšej verejnosti a v tichosti sa vydala. Rodáčke z Lučenca učaroval rodinný život a kresťanstvo. Vierke to dnes pristane rovnako ako v minulosti!

ZABUDNUTÍ finalisti z tretej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza/ Facebook V.O.)

Alex Zelezníková (36)

V čase šou mala Alex iba 20 rokov. Dnes, podobne ako jej kolegyni vyššie, bývalej superstaristke učaroval rodinný život .Spolu s manželom vychováva dvoch krásnych synčekov.

ZABUDNUTÍ finalisti z tretej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza/Facebook A.Z.)

Martin Konrád (31)

Martin uzatvára túto skupinu. Rovnako ako vyššie spomenuté finalistky má tiež rodinu. Má milujúcu manželku a krásne tri deti, dvoch chlapcov a dievčatko.

ZABUDNUTÍ finalisti z tretej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza/Facebook M.K.)

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu