Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ZDRVENÝ Štefan Margita: PRVÉ SLOVÁ o smrti milovanej manželky Haničky (†75)

Hana Zagorová a Štefan Margita Zobraziť galériu (2)
Hana Zagorová a Štefan Margita (Zdroj: Instagram)

PRAHA - 26. 8 v poobedňajších hodinách sa Slovensko aj Česko začali utápať v slzách. Vo veku 75 rokov zomrela speváčka Hana Zagorová, príčina jej úmrtia zatiaľ nie je známa. Správa o jej skone však hlboko zasiahla rodinu, priateľov, verejnosť aj známych umelcov. A najväčšie trápenie prežíva jej osudová láska, manžel a spriaznená duša - operný spevák Štefan Margita.

Odkedy sa na verejnosť dostala informácia o skone speváckej legendy, médiá a sociálne siete doslova praskali pod náporom posledných slov na rozlúčku. Strata legendy verejnosťou doslova otriasla. Ako posledný, no ten najdôležitejší, sa vo večerných hodinách vyjadril Hanin manžel, ktorého slové trhajú srdce. 

Zomrela Hana Zagorová († 75) (Zdroj: Maarty)
Galéria: Zomrela Hana Zagorová († 75)

"Hani, láska moja jediná. Ďakujem ti za tridsať krásnych zamilovaných rokov! Na dnešnú 11. hodinu už však nikdy nezabudnem. Strach, úplná beznádej, že som ťa navždy stratil a že už nie si a nebudeš. Návrat do prázdneho bytu mi trhá srdce. Pozerám na tvoje veci a každý krok mi ťa tu pripomína. Milujem ťa a navždy budem! Tvoj Štefan," napísal na svojom Instagrame vdovec, ktorý k vrúcnym a dojímavým slovám pridal aj spoločný záber so svojou zosnulou manželkou. 

Rodine a pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrať. Česť pamiatke ikonickej Hany Zagorovej. 

ZDRVENÝ Štefan Margita: PRVÉ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Š.M.)

 

Viac o téme: ZomrelaHana ZagorováŠtefan Margita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu