Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácka kráska podstúpila PLASTIKU pŕs: Z plochého hrudníka... Sú fakt VEĽKÉ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - A máme tu ďalšiu krásku, ktorá sa rozhodla raz a navždy zatočiť so svojimi komplexami a nechala sa vylepšiť. Reč je o Patrícii Šimanovej, ktorá bola účastníčkou 13. série Farmy. Zatúžila po plastike a nechala si zväčšiť prsia!

Paťa na Farme veľa vody nenamútila. Bola pomerne nekonfliktná a v čase súťaže vďaka svojmu dievčenskému zjavu pomútila hlavu farmárskému kolegovi Dávidovi, ktorý po jej vypadnutí z hry "presedlal" Stanku, o ktorú sa potom pokúšal. Ako sme spomínali, Paťa nepatrila k najvýraznejším osobnostiam a väčšinou pôsobila ako nežná dievčina. 

Takýto hrudník mala Patrícia ešte počas jej účasti na Farme
Zobraziť galériu (4)
Takýto hrudník mala Patrícia ešte počas jej účasti na Farme  (Zdroj: TV Markíza)

Tomu je však raz a navždy koniec. Kedysi jemná plavovláska sa po skončení Farmy netajila tým, že by rada naštartovala svoje sociálne siete a chcela by byť influencerkou. Časom radikálne zmenila vzhľad aj vizáž a dnes je z nej hnedovlasá sexica, ktorá občas rada zaprovokuje.

Markizácka kráska podstúpila PLASTIKU
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.Š.)

No a tým jej premena ani zďaleka neskončila. Aktuálne sa totiž rozhodla zmeniť aj svoje telo a nechala si zväčšiť prsia. Na Instagrame sa zatiaľ ukázala iba v podprsenke, ktorú musí po zákroku isté obdobie nosiť, no prezradila, že jej hrudník je teraz naozaj výrazne väčší. 

„Konečne som sa osprchovala a dala som si dole celú podprsenku. Predtým som nemala žiadne prsia, teraz sa pozerám do zrkadla a nechápem, ako bolo možné spraviť z ničoho volačo. Oni sú fakt veľké," navnadila svojich sledovateľov s tým, že akonáhle to už bude možné, svoje nové prednosti určite ukáže. 

Markizácka kráska podstúpila PLASTIKU
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.Š.)

Viac o téme: FarmaPatrícia Šimanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu