Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladý otec Twiinskinej dcérky: Len nedávno sa ROZIŠIEL a… V spoločnosti s inou KRÁSKOU!

Matúš Kolárovský sa ukázal na premiére filmu a nebol sám Zobraziť galériu (16)
Matúš Kolárovský sa ukázal na premiére filmu a nebol sám (Zdroj: Ján Zemiar/ Pixabay)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo Matúš Kolarovský (21) odstránil svoju priateľku nielen zo svojho srdca, ale vymazal aj spoločné fotografie s touto blondínkou zo sociálnych sietí. Prešlo len pár týždňov a už sa v spoločnosti ukázal s niekým iným. Tentokrát však s brunetkou.

Dlhoočakávaná premiéra filmu Avatar: Cesta vody v utorok prilákala do kín aj naše známe tváre zo šoubiznisu. Dobrodružný sci-fi film si nenechal ujsť ani mladý otecko Twiinskinej dcéry, herec a spevák Matúš Kolárovský, a neprišiel veru sám.

V jednom z nemenovaných bratislavských centier sa po jeho boku ukázala aj istá kráska. Na rozdiel od jeho blonďavej bývalky Nikol išlo teraz o brunetku.  

Matúš Kolárovský na premiére filmu Avatar: Cesta vody, sa ukázal s novou kráskou
Zobraziť galériu (16)
Matúš Kolárovský na premiére filmu Avatar: Cesta vody, sa ukázal s novou kráskou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ide o tanečnicu z dievčenskej skupiny Ladylicious a volá sa Natália. Podľa nášho zdroja však s Matúšom vraj pár netvoria. Nech už je medzi nimi čokoľvek, každopádne im to spolu pristane...

Na spomínanom filmovom počine od režiséra Jamesa Camerona  sa objavili aj ďalšie známe tváre. Pokračovanie Avatara videl aj moderátor Martin Nikodým, speváčka Ronie s partnerom Martinom, či moderátor Bruno Ciberej. Kto všetko prišiel a ako to na premiére vyzeralo, si môžete pozrieť v našej galérii.

Viac o téme: Matúš Kolárovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu