Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Desivý pohľad na syna známej moderátorky: Polročné bábätko museli HOSPITALIZOVAŤ… Srdce mi krváca!

Dana Čapkovičová skončila s polročným synom v nemocnici. Zobraziť galériu (6)
Dana Čapkovičová skončila s polročným synom v nemocnici. (Zdroj: Instagram D.Č.)

BRATISLAVA - Najväčším trápením pre rodiča je, keď vidí svoje vlastné dieťa trpieť. Aktuálne tieto pocity prežíva jojkárska moderátorka Dana Čapkovičová (33). Jej len polročný synček Max skončil cez víkend kvôli náhlym zdravotným problémom v rukách lekárov. Pohľad naňho trhal srdce... Okamžite ho museli hospitalizovať!

Dana Čapkovičová sa do povedomia verejnosti dostala ešte ako Dana Strculová. Pred štyrmi rokmi sa vydala, krátko nato sa stala mamou dcérky Sárky... A v marci sa ich mladá rodinka rozrástla o synčeka Maxa. No polročný chlapček aktuálne svojej známej mamine vyrába obrovské starosti. Bábätko cez víkend museli náhle hospitalizovať. 

Na telíčku sa mu totiž objavili veľké červené fľaky, ktoré pokrývali všetko, aj tvár. Pohľad na 6-mesačného chlapčeka doslova trhal srdce. „Nie sme alergici, ani Sárka nikdy nebola a do včera ani Max. A ja netuším, z čoho sa mu to mohlo stať. Pomôžte. Na čo takto zareagovali vaše detičky?“ pýtala sa svojich sledovateľov zúfalá mamička. 

Desivý pohľad na syna
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.Č.)

Tú si spolu s chlapčekom po príchode rovno nechali v Národnom ústave detských chorôb. „Srdce mi krváca. Musíme tu ostať, v cudzom prostredí a bez Sárky,“ informovala Dana. Ani po dni strávenom v nemocnici však moderátorka netuší, čo reakciu mohlo spôsobiť. „Nevyzerá to lepšie, ale Max sa lepšie cíti. Vďaka liekom ho to až tak nesvrbí,“ informovala.

„Zatiaľ teda netušíme, čo to spôsobilo. Čakáme na výsledky všetkého. Zobrali mu toľko krvi, že som sa pýtala, či mu nebude chýbať,“ priznala moderátorka jojkárskeho spravodajstva. Dane prajeme veľa síl a malému Maxovi skoré uzdravenie!

Desivý pohľad na syna
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.Č.)

Viac o téme: Dana Čapkovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu