Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa návrhárka zhodnotila módny vkus Slovákov: Skoro ODPADLA!

Jana Kurilaková Zobraziť galériu (7)
Jana Kurilaková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je mladá, krásna a v móde sa už pohybuje nejaký ten čas. Tento rok bola Jana Kurilaková súčasťou Fashion Live, kde odprezentovala svoju novú kolekciu. Prezradila nám detaily nielen k svojej tvorbe, ale aj zaujímavú vec na bývalého markizáka Doda Kuriľáka. Tá si veru servítku pred ústa nedala.

Rozhovor s Janou Kurilak (Zdroj: Maarty von B)

V uplynulých dňoch sa v jednom z bratislavských obchodných centier konala módna udalosť, Fashion Live, kde svoje najnovšie kreácie predviedli azda tí najlepší z najlepších slovenských dizajnérov. Medzi nimi sa po prvýkrát objavila aj mladá návrhárka Jana Kurilaková a pri tejto príležitosti sme ju rovno vyspovedali.

Jana Kurilaková
Zobraziť galériu (7)
Jana Kurilaková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Keďže sa v móde bezpochyby vyzná, chceli sme vedieť aj jej názor, čo si myslí o tom, ako sa obliekajú Slováci. Vzhľadom na to, že naša krajina nepatrí až k tak významným mekkám módy, jej reakcia nás mierne šokovala.

„Myslím si, že dobre, však keď som tu videla tých ľudí, tak ja som odpadávala. Akože fakt, že ľudia a Slováci, Slovenky, keď sa chcú obliecť na takúto akciu, tak to je normálne, že New York Fashion Week. Pár modelov tu bolo takých, že wau,“ povedala návrhárka, ktorá bola veľmi milo prekvapená.

Okrem toho, že Jana je známa aj ako módna diva, ľudia ju môžu evidovať aj ako švagrinú bývalého moderátora Doda Kuriľáka. Cit pre dizajn majú zjavne v rodine, keďže Dodo sa momentálne zaoberá navrhovaním interiérov. Avšak v názore na to, čo je trendy a čo sa nosí, by sa nezhodli. 

To, čo povedala návrhárka na vkus bývalého moderátora, ale aj čím sa inšpirovala pre jej terajšiu kolekciu, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Dodo Kuriľák s bratom Stanislavom
Zobraziť galériu (7)
Dodo Kuriľák s bratom Stanislavom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Jana Kurilaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu