Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nočná TRAGÉDIA v Bratislave má 5. OBEŤ: Jojkárke to oznámili v priamom prenose… Neudržala emócie!

Nikol Richterová po správe o smrti 5. obete neudržala emócie. Zobraziť galériu (5)
Nikol Richterová po správe o smrti 5. obete neudržala emócie. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V nedeľu krátko po desiatej večer celým Slovenskom otriasla nehoda, ktorý sa odohrala na frekventovanom úseku v Bratislave. Osobné auto, ktoré mal viesť opitý vodič, nabúralo priamo do autobusovej zastávky na Zochovej ulici. Na mieste spolujazdca bol údajne šoférov podnapitý syn. Tragédia si vyžiadala štyri obete a mnohých zrazených. Žiaľ, momentálne už vieme, že počet obetí nezostal pri čísle 4...

Správa o smrti 5. obete nočnej nehody v Bratislave, zasiahla jojkárku v priamom prenose! (Zdroj: Tv Joj)

Včera sa na autobusovej zastávke na Zochovej ulici stala hrozivá nehoda. O 22:15 vodič vo vysokej rýchlosti napálil do ľudí čakajúcich na autobus. Pod vplyvom alkoholu nezvládol kontrolu nad motorovým vozidlom a volant strhol na chodník. Nehoda si podľa prvých informácií vyžiadala štyroch mŕtvych a piatich zranených, páchateľ bol zadržaný priamo na mieste a nepriek tomu, čo spôsobil, sa údajne sa správal agresívne. 

Nehode sa venovali aj JOJ-kárske noviny o 12. Z miesta činu sa divákom v priamom prenose prihovárala televízna redaktorka Nikol Richterová, ktorá sa práve chystala ukončíť svoj živý vstup. V tom momente jej však na mobilný telefón prišla správ,a prostredníctvom ktorej sa dozvedela o ďalšej, teda piatej obeti tejto nehody a skočila do reči moderátorke správ.

Nočná TRAGÉDIA v Bratislave
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Nočná TRAGÉDIA v Bratislave
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky - Vlado Anjel)

„Žiaľ s veľkým poľutovaním musím ešte povedať... Áno, pardón... Momentálne mi  dal vedieť Michal Szeiff ako hovorca krajského riaditeľstva... Informáciu, že... V týchto chvíľach, žiaľ umrela, žiaľ aj ďalšia osoba," povedala v priamom vstupe redaktorka Nikol Richterová, ktorej sa výýrazne triasol hlas, v očiach mala slzy a bolo badať, že celú situáciu neuniesla. Jej reakciu si môžete pozrieť vo videu vyššie. Pozostalým tragickej nehody vyjadrujeme úprimnú sústrasť.  

Nočná TRAGÉDIA v Bratislave
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky - Maarty)

Viac o téme: Tv JojNoviny o 12-tejNikol Richterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu