Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Havlová potrebuje zhodiť: Vyžiera chladničku a... FAKT sa napcháva TÝMTO?!

Dagmar Havlová
Zobraziť galériu (3)
Dagmar Havlová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Dagmar Havlová patrí k ženám, ku ktorým iné vzhliadajú. Mnohé ju obdivujú za to, ako výborne vyzerá, no ona sama si myslí, že potrebuje schudnúť. Prezradila, aké sú jej slabosti a čomu nedokáže odolať... Tomu neuveríte!

Herečka a bývalá prvá dáma Českej republiky Dagmar Havlová bude mať na jar budúceho roku 70 rokov. Tento vek by jej však hádal málokto. V tvári vyzerá určite mladšie a udržiava si aj štíhlu postavu. 

Havlová potrebuje zhodiť: Vyžiera
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DH)

Aktuálne sa Havlová dokonca stala krstnou mamou knihy istej nutričnej špecialistky. „Ona si ma vybrala, asi mala pocit, že som štíhla. A to ja niekedy som, keď teda nevybielim chladničku v noci,” priznala sebakriticky pre Super.cz. 

Momentálne má umelkyňa pocit, že by potrebovala pár kíl zhodiť. „Teraz si veľa sľubujem od probiotík, ktoré vymyslel profesor Ryšávka, tie majú nášmu mozgu a telu povedať, čo má jesť a čo nie. A ja si predstavujem, že nebudem mať chuť na čokoládu alebo psie piškóty, ktoré dávam psovi a potom ich sama jem,” prezradila pre Super.cz s tým, že psia pochúťka je menej sladká ako originálne piškóty pre ľudí. Nuž, kto by to bol povedal, že bývalá "pani prezidentová" sa napcháva psím žrádlom...

Havlová potrebuje zhodiť: Vyžiera
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu