Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia na nakrúcaní Talentu: Popáleniny a zlomeniny... Skončil na invalidnom vozíku! Kto je za to zodpovedný?

Jonathan Goodwin Zobraziť galériu (5)
Jonathan Goodwin (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tragická udalosť, ktorá sa odohrala v roku 2019 počas natáčania talentovej súťaže American's Got Talent: Extreme, sa stále nevyriešila. Súťažiaci Jonathan Goodwin (42) počas vystúpenia utrpel vážne zranenia a popáleniny, ktoré ho takmer stáli život. V týchto dňoch sa na margo toho vyjadril, že chyba rozhodne nebola na jeho strane...

American's Got Talent: Extreme je spinoffom talentovej súťaže American's Got Talent, ktorá je známa aj divákom na Slovensku. Tento formát vymyslel Simon Cowell (62) a je zameraný na dychberúce čísla kaskadérov.

V roku 2019 však jedno takéto vystúpenie nedopadlo celkom podľa predstáv. Účinkujúci Jonathan Goodwin vo svojom čísle visel vo výške viac ako 9 metrov dole hlavou a mal uniknúť pred zrážkou dvoch áut vo vzduchu. To sa mu však nepodarilo a za nejasných okolností počas vystúpenia spadol na zem.

UPOZORNENIE! VIDEO, KTORÉ NÁJDETE TU, NIE JE VHODNÉ PRE MALOLETÝCH A ĽUDÍ S CITLIVOU POVAHOU. 

Jonathan Goodwin
Zobraziť galériu (5)
Jonathan Goodwin  (Zdroj: Instagram)

Jeho stav bol veľmi vážny a smrť mu dýchala na krk. Pri páde totiž prišiel o obličku, zlomil si obe lopatky a nohy a utrpel popáleniny tretieho stupňa. Najvážnejšie zranenia však boli zlomená chrbtica a prerušená miecha. Jonathan takmer zomrel hneď dvakrát. Najskôr krátko páde a neskôr ho museli oživovať na operačnom stole. 

Následky vystúpenia, ktoré sa mu takmer stalo osudným, ho pripútali na invalidný vozík. Jeho manželka, známa herečka Amanda Abbington, ktorá sa preslávila v populárnom britskom seriáli Sherlock, pri ňom zostala aj po tejto ťažkej nehode. A to aj napriek tomu, že jej Jonathan povedal, že jej nebude mať za zlé, keby ho po nehode opustí. 

Amanda však trvala na tom, že zostane po boku svojho partnera. Na konci minulého roka ju dokonca požiadal o ruku a herečka povedala áno. Aj keď sa o detailoch nehody doteraz špekuluje, mierne svetlo do celej situácie vniesol samotný Jonathan.

Jonathan Goodwin
Zobraziť galériu (5)
Jonathan Goodwin  (Zdroj: Instagram)

Prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram totiž odpovedal na otázky, ktoré zaujímali jeho fanúšikov. Jedna z nich mierila práve k tragickej udalosti z roku 2019. „Čo spôsobilo tú nehodu? Bolo to nesprávne nastavenie alebo si urobil chybu ty?" pýtal sa jeden z jeho sledovateľov. „Ja som chybu nespravil," odpísal mu spevák. Nepriamo tak naznačil, že za jeho nehodu je zrejme zodpovedná produkcia talentovej súťaže.

Jonathan Goodwin
Zobraziť galériu (5)
Jonathan Goodwin  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: TalentJonathan GoodwinAmerica´s Got Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu