Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Manželka Karlosa Vémolu mesiac po svadbe v slzách: Môže za to TOTO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram K.V.)

PRAHA – Prešiel iba mesiac od svadby storočia a manželka Karlosa Vémolu, playmate Lela Vémola, sa trápi a dokonca neskrýva ani slzy. Za jej plač môže práve TOTO!

Svadba storočia, ako si ju sami nazvali, otriasla pred mesiacom celým slovenským a českým šoubiznisom. Po škandáloch, ktorými si prešli, sa rodičia dvoch detí, dcérky Lily a malého Rockyho, po dlhej dobe konečne rozhodli spečatiť svoju lásku. 

Od ich manželského sľubu ubehol nejaký ten čas a Lela je úplne zronená. Na svojom Instagrame neskrývala ani slzy. Za modelkin plač však nemôže žiadna kríza v manželstve alebo hádka s Karlosom.

Prekvapivo sa zrútila z toho, že ochorela od svojich detí a choroba ju úplne zničila. „Keď máš úplne ideálny deň a ochorieš od detí a ešte sa musíš o ne starať, tak je to ideál fakt,“ povedala rozcítená mamička, ktorá práve teraz zrejme neprežíva najlepšie obdobie. „Čo to je za chrípkové obdobie, sakra?“ S nástupom jesene začína aj chrípková sezóna, ktorá neminula ani Vémolovcov.

Manželka Karlosa Vémolu mesiac
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram L.C.)

Pri zhoršenom zdravotnom stave je naozaj namáhavé zvládnuť postarať sa o seba, nieto ešte o ďalších ľudí. Preto si všetky mamičky zaslúžia za toto veľké uznanie! „Dúfam, že do víkendu budeme všetci ok,“ dodala modelka na záver.

Viac o téme: Karlos VémolaLela Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu