Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľké prekvapenie pre divákov Markízy: NÁVRAT legendárnej reality šou po 16 rokoch!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA – Nová markizácka reality šou klopká konkurencii na dvere. Reč je o zoznamke, ktorá sa chystá na televízne obrazovky a prihlásiť sa môže každý, kto hľadá lásku svojho života.

Markíza začala v poslednom čase vo veľkom rušiť svoje denné „stálice“, na ktoré boli ľudia už zvyknutí. Televízia však neprestáva prekvapovať svojich divákov a tieto programy musí niečím aj nahradiť. Začala teda z rukáva vyťahovať dlhoočakávané esá! Tým najnovším je legenda, ktorá pred rokmi spôsobila na televíznych obrazovkách rozruch.

Už 10 rokov sa hovorí, že by sa známa zoznamovacia šou mohla opäť dostať do vysielacieho času. Veď trhala rekordy sledovanosti! 

Aktuálne sú v Záhorskej Bystrici v plnom prúde prípravy na zoznamku a Markíza od začiatku leta hľadá svoje adeptky na lásku. „Si nezadaná a hľadáš toho pravého? Snívaš o romantických zážitkoch a partnerovi, ktorý ti zmení život? Prihlás sa na kasting hneď teraz a staň sa súčasťou výnimočnej a neopakovateľnej romantickej šou!“ znela lákavá upútavka.

Druhá upútavka je aktuálne znovu zameraná na ženy: „Veríš v skutočnú lásku? Lebo ja verím! Zaži so mnou to najromantickejšie dobrodružstvo. Muž snov… Si na takúto lásku pripravená? Lebo ja som! Prihlás sa na kasting.“

Podľa všetkého pôjde podľa portálu Mediaboom.sk opäť o šou Nevesta pre milionára, ktorá je v originálnom znení známa ako The Bachelor.

Veľké prekvapenie pre divákov
Zobraziť galériu (8)

Spomínate si na sympatického, upraveného muža, ktorý stál pred niekoľkými ženami s ružou a s nádejou hľadal tú pravú? Ak áno, určite ste nezabudli ani na slávne slovné spojenie „příjmeš moji růži?“.

Kým pred 16 rokmi úlohu ženícha zastával známy milionár Honzík Novotný, ktorý pomotal hlavu nejednej žene, v týchto dňoch je meno nástupcu ešte neznáme. To, či reality zoznamka bude mať rovnaký formát a dostane aj rovnaký názov, je zatiaľ otázne. 

Viac o téme: MarkízaNevesta pre milionáraHonza Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu