Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markíza DEFINITÍVNE RUŠÍ ďalší projekt: Po rokoch KONČÍ obľúbenec divákov!

Defnitívny koniec! Zobraziť galériu (4)
Defnitívny koniec! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Za posledné obdobie v Markíze odzvonilo rovno niekoľkým projektom, ktoré televízia definitívne stiahla, prípadne nenasadila pokračovanie, hoci divákom sľubovala predĺženie. A podľa najnovších informácií teraz definitívne končí aj ďalší projekt...

Oteckovia, Horná Dolná či Sestričky. To všetko sú projekty, ktoré žlto-modrá televízia na počudovanie divákov zrušila, hoci mali na obrazovkách dlho svoje stabilné miesto. A podľa informácií portálu mediaboom.sk sa teraz do klubu "zrušených" pridáva aj seriál Susedia. 

Kristína Barancová, Peter Marcin,. Zuzana Tlučková, Andy Kraus, Viki Ráková a Tomáš Majláth
Zobraziť galériu (4)
Kristína Barancová, Peter Marcin,. Zuzana Tlučková, Andy Kraus, Viki Ráková a Tomáš Majláth  (Zdroj: Tv Markíza)

Pôvodný seriál, vysielaný v rokoch 2006 a 2007, je dodnes najsledovanejším seriálom v histórii Slovenska. Markíza ho uzavrela na jeseň 2007, hoci vôbec nestrácal na popularite. Aj preto sa mnohí mimoriadne potešili, keď sa v roku 2017 Susedia opäť vrátili na obrazovky s novými epizódami. 

Markíza DEFINITÍVNE RUŠÍ ďalší
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pôvodne mala síce Markíza naplánovaných len 10 častí, napokon ale vzniklo niekoľko nových sérií. Avšak z tej poslednej televízia odvysielala len prvé tri epizódy a Susedia sa kvôli nizkej sledovanosti z obrazoviek vytratili. Dnes už je jasné, že ich koniec je definitívny. 

Svojím spôsobom to okrem vyššie spomenutého portálu potvrdila aj Marta Sládečková v rozhovore pre Eurotelevíziu.  „Vždy nastane čas, keď sa seriál uzavrie,“ uviedla. Zároveň dokonca priamo oznámila, že za Susedmi sú dvere „nadobro zamknuté“.

Pavol Habera v seriáli Susedia
Zobraziť galériu (4)
Pavol Habera v seriáli Susedia  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Susedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu