Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dlho utajované TEHOTENSTVO nášho šoubiznisu: Herečka porodila… Fíha, zaujímavé meno!

Eva Burešová a Přemek Forejt
Eva Burešová a Přemek Forejt (Zdroj: SITA)

PRAHA - Koncom marca sme na Topkách informovali o tehotenstve, o ktorom sa ešte len špekulovalo. Herečka Eva Burešová (29), ktorá hviezdila v seriáli Slunečná, si totiž svoj požehnaný stav dlho nechávala pre seba. No a už je z nej mama - šéfkuchárovi Přemkovi Forejtovi porodila syna, ktorému dali veľmi zaujímavé meno!

Herečka Eva Burešová, ktorá sa pred rokmi dostala do povedomia verejnosti vďaka talentovej šou Česko Slovensko má talent, je dvojnásobnou mamou. Svoju partnerovi, známeho českému šéfkuchárovi Přemkovi Forejtovi včera porodila syna. A rodičia mu dali jedinečné meno. 

„Tak drobná, pritom tak silná a statočná. Som na teba tak pyšný, ako si to celé zvládla. Som šťastný za to, čo spoločne máme. Trojka už je na svete a už sa nemôžeme dočkať, až budeme všetci spolu. Milujem vás, rodinka moja,“ napísal hrdý otecko, ktorý prezradil aj synovo meno - Tristan William Forejt.

Pre oboch je malý Tristan už druhé dieťa. Přemek má z prvého vzťahu dcéru Stellu a Eva syna Nathaniela. Druhé tehotenstvo herečka dlho tajila. Začalo sa o ňom verejne špekulovať koncom marca, no budúci rodičia sa rozhodli novinku oznámiť veľkolepo v šou Tvoje tvář má známý hlas.

 

Viac o téme: Eva BurešováPřemek Forejt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu