Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pamätáte si TOHTO herca z Jojky? Nepozná HANBU... Zverejnil ÚPLNE NAHÉ FOTO!

Michal Režný Zobraziť galériu (6)
Michal Režný (Zdroj: Tv Joj)

KANÁRSKE OSTROVY - Slovenský herec Michal Režný (37) sa do povedomia verejnosti dostal najmä vďaka seriálom v televízii Joj, kde hral prevažne nenápadné, zakríknuté a slušné postavy. No v reálnom živote nepatrí k žiadnym hanblivcom. Naopak - na dovolenke na Kanárskych ostrovoch sa poriadne odviazal. A zverejnil odtiaľ úplne nahé foto!

Zdá sa že vysoké horúčavy neútočia len na naše krásky zo šoubiznisu, ktoré zo seba zhadzujú dole všetko oblečenie, čo sa len dá, ale takisto aj na mladých fešákov. Narážame na herca Michala Režného, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal najmä z jojkárskych obrazoviek. Objavil sa v seriáloch Ministri, Hrobári či Slovania. 

Pamätáte si TOHTO herca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.R.)

Aj postavy, ktoré v nich stvárňoval zrejme spôsobili, že ho verejnosť vnímala ako utiahnutého a "slušného" chlapca. No vyzerá to tak, že tichá voda brehy myje. A zrazu modrookému brunetovi Severoatlantický oceán obmýva jeho pozadie. Doslova... Michal totiž na sociálnej sieti zverejnil fotku z dovolenky na ostrove Lanzarote, na ktorej je úplne nahý. 

Na zábere stojí odzadu a vidno mu zadok. K odvážnej fotke pridal aj popis. „Ahoj leto,“ napísal herec, ktorý si zjavne divadelné prázdniny užíva naplno. Sympatický Michal vyštudoval herectvo na VŠMU pod vedením Emílie Vášáryovej. Po skončení školy pokračoval s angažmá v Mestskom divadle Žilina a taktiež pôsobí v Slovenskom národnom divadle. 

Pamätáte si TOHTO herca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.R.)

 

Viac o téme: Michal Režný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu